Volgend artikel Vorig artikel

Nocturne afgelopen zaterdag 7 september 2019 in Leidschenveen weer groot succes. !!

Geplaatst op 11-09-2019 10:17
Op 7 september vond de afsluiting van de zomer(vakantie) plaats, in de Rietbuurt te Leidschenveen. De eetmarkt, komt oorspronkelijk uit Frankrijk en werd vanwege het grote succes, voor de 7e keer georganiseerd. 

 Ieder jaar komen er meer bewoners uit Leidschenveen dit feestelijke evenement bezoeken. Met elkaar genieten, bijkletsen en nieuwe bewoners ontmoeten onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. De DJ zorgde weer voor de muzikale invulling, de voetjes gingen weer van de vloer. Of het nu regende of niet, tot in de tot in de late uurtjes werd door jong en oud gedanst.
 
Wat maakt dit feest zo bijzonder?
 Ondernemers en winkeliers uit Leidschenveen en omgeving verkopen verschillende lekkernijen. Voor ieder was wat wils. Paul, de keurslager van het Smaeck theater heeft elk jaar een lange rij aan zijn kraam. Randy staat er elk jaar met lekkere aoli, noten, olijven, Pamela van Yumzie met haar overheerlijke Fillipijnse maaltijden was binnen mum van tijd "uitverkocht",  Vroem Vroem met diverse koffie keuzes, Van Rijn Culinair stond er met fruit, smoothies en soep en Limburgia had heerlijke ijsjes. 

Voor de kinderen zijn verschillende speelattracties aanwezig, waaronder 3 springkussens en een voetbal-poole panne cotta (door street sport) de kleintjes konden zich laten schminken en sprongen lekker rond op de dansvloer.

 Dank  aan Team van vrijwilligers die dit jaar de Nocturne georganiseerd heeft.

 Het was weer een groot succes, dus wie weet volgend jaar weer.

*******

Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen

Volg ons op twitter