Volgend artikel Vorig artikel

30 januai; heeft u kleine kinderen. Kom naar Mamacafe in Leidschenveen.

Geplaatst op 15-12-2018 11:22
Mamacafé
Peuterweken, Bibliotheek Leidschenveen
woensdag 30 januari 2019 09:30 tot 11:00 
Heeft u kleine kinderen en vindt u het leuk om andere ouders te ontmoeten? Het Mamacafé brengt ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen een bezoek aan bibliotheek Leidschenveen om deel te nemen aan het programma rond het Prentenboek van het Jaar Een huis voor Harry van Leo Timmer. Bijeenkomst voor ouders/verzorgers met peuters. 

Een huis voor Harry
Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis? 
Mamacafé
Iedere laatste woensdag van de maand vindt er op Stadsboerderij Landzigt in Leidschenveen een Mamacafé plaats. Een leuk moment voor vaders, moeders, opa’s of oma’s om samen met hun kind(eren) elkaar te ontmoeten. Tijdens de bijeenkomsten wordt er regelmatig aandacht besteed aan thema’s waar iedere ouder mee te maken krijgt. Vandaag staan de bibliotheek en het Prentenboek van het Jaar centraal.

Reserveren
Voor het bijwonen van het programma in bibliotheek Leidschenveen kunt u zich telefonisch aanmelden, via leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl, of bij de klantenservice in de bibliotheek. Inloop van 9.30 uur. Het programma start om 10.00 uur.

Het Mamacafé is een samenwerking tussen Stadsboerderij Landzigt en het Centrum Jeugd en Gezin Leidschenveen.
Prijs voor leden: gratis 
Prijs voor niet-leden: gratis
Reserveren: noodzakelijk 
Telefoonnummer: 070 - 353 76 60 
E-mail: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl 
 
Nationale Voorleesdagen 2019

******

Volg alle activiteiten van Leidschenveen op agenda Leidschenveen

Volg ons op twitter