Volgend artikel Vorig artikel

23 juni, Nieuw evenement in leidschenveen.Rondje Cultureel Leidschenveen

Geplaatst op 10-01-2019 16:47
Stichting Cultureel Leidschenveen organiseert een nieuw evenement in juni

In het kader van Iktoon organiseert Stichting Cultureel Leidschenveen een nieuw evenement: Rondje Cultureel Leidschenveen. 

Zij geeft hiermee een podium aan de vele inspirerende kunstenaars die wonen, werken, naar school gaan of hun hobby beoefenen in Leidschenveen. Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan kunst in hun vrije tijd. Maar de meeste kunstenaars zijn bekender als kassičre, bankier, slager, meester, opa of oma dan als toneelspeler, schilder, gitarist, dichter of danser.


 In de maand juni staan deze kunstenaars in de spotlights. Op meer dan duizend locaties in circa 200 gemeenten verspreid door heel Nederland worden in het kader van Iktoon voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, openbare repetities en open dagen bij culturele instellingen georganiseerd. Van dichten, zingen in koren en beeldhouwen tot en met vloggen, rappen en stand-up comedy. Ook in Leidschenveen wonen en werken veel creatieve mensen die graag met hun kunsten naar voren zouden willen treden. 

Stichting Cultureel Leidschenveen organiseert op 23 juni 2019 van 12.30 tot 16.30 uur Rondje Cultureel Leidschenveen. 

Hierbij is het van belang dat je een binding hebt met de wijk, of dat nou is omdat je hier woont, werkt, naar school gaat of je hobby beoefent.

 
Er is ook een Facebook link: HIER

******

Volg alle activiteiten van Leidschenveen op agenda Leidschenveen

Volg ons op twitter