Volgend artikel Vorig artikel

26 februari ; Voorstelling Vos schept op Krokus Kabaal, Bibliotheek Leidschenveen.

Geplaatst op 24-01-2019 13:01
Vos schept op
Krokus Kabaal, Bibliotheek Leidschenveen
dinsdag 26 februari 2019 11:00 tot 11:50 
Krokus Kabaal staat voor vrolijke, toegankelijke, interactieve, diverse en stoere voorstellingen, films en activiteiten in de voorjaarsvakantie bij de acht cultuurankers. In bibliotheek Leidschenveen brengt Theatergroep Houtjetouwtje een vertelvoorstelling met vrolijke poppen, opzwepende liedjes en verse ingrediŰnten! Voor kinderen van 4 - 7 jaar.
Lekker Ún gezond
Uit de keuken van Vos komen de heerlijkste geuren. Hij is een verrassing aan het koken voor Haas. Als Vos even weg is werpt Haas stiekem een blik in de pan. Vos is woest! Hij wil geen eten uit blik, hij kookt zelf alleen maar vers! Vos houdt vooral van zoetigheid, Haas eet het liefst gezonde wortels. Dan bedenkt Vos, die gek is op eten Ún koken, een briljant plan: hij gaat een taart maken die lekker is Ún gezond. En de kinderen mogen meehelpen.


Reserveren
Kom je ook kijken? Je kunt je telefonisch aanmelden, via leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl of bij de klantenservice in de bibliotheek.
Krokus Kabaal is georganiseerd door de samenwerkende cultuurankers. Kijk op www.krokuskabaal.nl voor meer informatie en actuele tijden.  
 
Prijs voor leden: gratis 
Prijs voor niet-leden: gratis 
Reserveren: noodzakelijk
Telefoonnummer: 070 - 353 76 60 

*****


Volg alle activiteiten van Leidschenveen op agenda Leidschenveen

Volg ons op twitter