Volgend artikel Vorig artikel

27 april GEANNULEERD : KINGSWORLD 2020 – ADO STADION “PARK”!

Geplaatst op 21-02-2020 16:01
KINGSWORLD 2020 – ADO STADION “PARK”!!
⚠ KINGSWORLD DEN HAAG 2020 GAAT NIET DOOR ⚠

Door alle ontwikkelingen op dit moment met betrekking tot het Corona virus en de onmogelijkheid om ons evenement hiertegen te verzekeren, is de onzekerheid voor ons te groot geworden. Wij hebben daarom met pijn in ons hart besloten om Kingsworld Den Haag 2020 niet door te laten gaan.

Waar wij vooral bang voor zijn, is het risico dat de overheid ons op een later moment oplegt om het evenement te annuleren (waartegen wij ons dus niet kunnen verzekeren). Of dat de overheid straks iedereen oproept om openbare evenementen te mijden.

Nogmaals, het spijt ons heel erg dat wij deze beslissing hebben moeten nemen. Wij stellen iedereen die al een ticket heeft gekocht volledig schadeloos op een van de volgende manieren:
▪ Een entreebewijs voor Den Haag Outdoor op 29 augustus 2020 in het Zuiderpark
▪ Een entreebewijs voor Kingsworld Den Haag 2021
▪ Het volledige aankoopbedrag (incl. servicekosten) retour

Nogmaals, wij vinden het zelf heel jammer om de stekker uit deze editie te trekken en vinden het verschrikkelijk om jullie teleur te stellen maar het risico is voor ons helaas te groot.

Wij hopen op jullie begrip en wij gaan het op 27 april 2021 dubbel en dwars met iedereen goedmaken🧡
De aankomende Kingsworld editie zal plaatsvinden in het “Cars Jeans Stadion Park”. Het Zuiderpark dient in die periode namelijk als toneel voor het internationale evenement: “The Invictus Games”. Hierdoor kunnen wij op Koningsdag niet terecht in het Zuiderpark en gaan wij nu het “Ado Stadion Park” omtoveren tot ons Koninklijke Festival!!

******

Volg alle activiteiten van Leidschenveen op agenda Leidschenveen

Volg ons op twitter