Volgend artikel Vorig artikel

Vraagje aan BOL :Waarom geen ondergrondse vuilcontainers in Leidschenveen

Reageer op dit onderwerp


Geplaatst op 26-06-2017 13:43
Goedemiddag ,
Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen.
Toen de gemeente vorig jaar een "extra" container gaf om afval te scheiden in onze eigen tuinen zijn onze meningen daarover al gehoord en hebben jullie mede namens ons al meerdere gesprekken gehad. Toch blijf ik me verbazen dat meer dan 80% van den haag ondergrondse containers heeft en Leidschenveen nog steeds niet.
We betalen om ons afval te mogen deponeren maar moeten dit nog altijd in onze eigen tuin doen.
Ik wil dit niet meer !!!!!!
En ik weet zeker dat ik niet de enige ben.
Die bakken stinken vreselijk in mijn tuin en is echt niet fris als ik dan van het zonnetje wilt genieten laat staan eten in de tuin ........echt niet te doen.
Vanochtend trof ik net als de weken hiervoor maden aan rond mijn bak .......dit is toch alles behalve hygiënisch !!!!!!
Ik wil vragen of jullie nogmaals voor ons in kunnen zetten om net als de meeste wijlen in den haag ondergrondse containers te krijgen of een andere oplossing waar ik mijn containers kwijt kan.
Hopelijk willen jullie mij (ons) helpen.
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet ,

Reactie : 26-06-2017 13:47:24

de gemeente blijft strikt binnen de kaders van het Huishoudelijk Afvalplan (HAP) 2016-2020, dat in december 2015 door de gemeenteraad is goedgekeurd.

Alle voorstellen van bewoners van Leidschenveen voor verbeteringen worden getoetst aan het HAP en dan kunnen er weinig maatregelen worden getroffen! Ondergrondse afvalcontainers in Leidschenveen staan niet in het HAP!De gemeenteraad evalueert mei/juni 2018 tussentijds de resultaten van het HAP. Dat wordt dus gedaan door de nieuwe gekozen raadsleden in maart 2018.

BOL overlegt nu niet meer met de (ambtenaren van) de gemeente, maar met de raadsfracties om vast te laten leggen in de verkiezingscampagnes dat het HAP moet worden aangepast, in ieder geval voor Leidschenveen. BOL stelt dat dit een keuzecriterium is voor de bewoners van Leidschenveen bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Bewoners moeten ook zelf de diverse fracties van de gemeenteraad laten weten dat het HAP niet deugt.Voorzitter BOl Anton Janssen.
Reageer op dit onderwerp
Volg ons op twitter Volg ons op facebook