Volgend artikel Vorig artikel

Oude Polderweg steeds grote problemen met parkeren


Geplaatst op 23-06-2015 14:31
Al tijden volg ik de reacties over het parkeer beleid in Leidschenveen. Helaas moet ik als bewoner constateren dat het een ramp is, ik woon op de Oude Polderweg dus parkeren er regelmatig of zo niet dagelijks auto`s die op het Forepark moeten zijn. In de avonduren na acht uur is er trouwens helemaal geen plaats meer, dan is het rondjes rijden en maar kijken waar je je auto nog kunt proppen. Staan trouwens veel bedrijfsauto`s in de buurt, en zijn er ook invalidenplekken voor mensen die geen invaliden zijn? gaarne uw visie, hardwerkende mensen willen na zo1n dag graag parkeren , en naar huis om een hapje eten te gaan bereiden, en niet 10 min. rond rijden voor een plek. Misschien betaald parkeren?
               
Reactie : 22-11-2015 15:04:07

Grappig, ik woon op de van Baaklaan (tegen de Laan van Leidschenveen).
Als ik klaag bij de gemeente over de gigantische parkeerdruk hier, zeggen ze dat ze dat ze het aantal parkeerplaatsen meten over het gebied tot aan het Forepark, en dat er op de Oude Polderweg een overschot is!!!
Het lijkt er toch weer op dat de Gemeente Den Haag een stelletje bedriegers, en criminelen zijn!
In de glossy verkoopfolder werd niet gesproken over parkeerDRAMA.
We zijn er allemaal ingetuind (lees opgelicht).
               
Reactie : 03-11-2015 21:39:09
Betaald parkeren van 9:00 tot 14:00 uur!! Ik woon in de Aristoteleslaan, naast de kinderboerderij, ROC, station Leidschenveen, CBS... Als ik met mijn baby van 5 maanden naar het CB moet kan ik bij terugkomst mijn auto niet in de straat kwijt. Reden? Om 8:00 uur staat de parkeerplaats van het ROC vol! Iedereen die daar staat stapt op de RR en gaat naar den haag of Rotterdam om te werken. Wanneer de lessen ROC beginnen kunnen de leerlingen de auto niet kwijt. Die zetten hun auto's bij mij voor de deur! Is openbaar maar zit niet op die ragbakken te wachten, hebben net een jaar een rijbewijs en hebben helaas al veel schade en overlast gehad. Blowende scholieren in de auto voor de deur met harde muziek... Lege zakken chips, blikjes drinken en peuken worden uit de auto gegooid.. Voor de deur of in je tuin.. Serieus? En rot op met je onderzoek!! Hoe kunnen ze weten welke auto's in de straat horen? Als een onafhankelijk bedrijf een onderzoek doet wil ik niet dat ze weten welke auto van mij is?? Gemeente verplaatst problemen en doet er helemaal niks aan. Betaald parkeren en bewoners een vergunning laten aanvragen, hele probleem opgelost! Ooh ja, opa's en oma's die met kleinkinderen naar de kinderboerderij willen kunnen ook geen auto kwijt.. Kan er zo boos om worden!!!
               
Reactie : 23-06-2015 20:00:23
Ps. als ik geld genoeg heb voor een auto met een elek. oplaadpunt zorg ik wel dat ik elders ga wonen, Woon nu al boven mijn stand, verdien te veel, volgens de regering, heb nu een woning in de vrije sector, terwijl andere mensen een zelfde won ing bezitten zonder daar iets voor te doen. Jammer dat men niet in ziet dat dit niet gaat werken, wordt een puinhoop op deze manier, en mensen die echt een groot huis wil inleveren, om kleiner te gaan wonen is dit niet gegund, hoop dat daar echt wat verandering in gaat komen. Wij zullen zien!
               
Reactie : 23-06-2015 19:43:08
Terug van vakantie een aantal jaren geleden, ligt er in eens een fietspad tegen over onze woning. Leuk ook met tijdens wedstrijden van Ado Den-Haag, rijden dan door gewoon tussen de paaltjes door, spannend toch? Levens gevaarlijk dit fietspad, totaal geen overzicht, wie verzint dit? En dan gewoon een invaliden plaats voor mensen die totaal geen invaliden zijn,schandalig! Hoe kan dit!Is er dan helemaal geen controle meer! Weet dat er iemand is die echt zo`
               
Reactie : 23-06-2015 14:59:19
Beste bewoner van Lanen/Leidschenveen,

Waar op de Oude Polderweg staat uw huis?

Actuele metingen van onze Gemeente heeft duidelijk gemaakt, waar het BELEID maatstaf is en 500 meter lopen acceptabel, dat het kwadrant een Parkeerdruk kent van slechts 54 %.
Eerder zijn metingen verricht en daarbij was Lanen verdeeld in 4 gedeeltes. Het gedeelte, dat het dicht in de buurt van het Mondriaan (PvL, Station L'veen, CBS en winkelcentrum, waar mensen werken) ligt een last van meer dan 100% kende.
Gemakkelijker oplossingen voor bekende/erkende problemen zijn niet te bedenken. Hulde aan de inventieve ambtenaren, die zo oplossingsgericht zijn, maar vergeten wie zij dienen.

Voor Velden is per ongeluk voor de actualiteit uitgegaan van het gedeelte ervan met de grootste belasting en dat heet nu te gelden voor dat wijkdeel.
Bekend is wat vereist is om de Gemeente zover te krijgen dat zij überhaupt actie gaat ondernemen.

Naar probleemoplossingen wordt belangstellend uitgekeken.

Zijdelings; in het AD/HC van 23-6-'15 stond een artikel over voorzienbare problemen (elders) door het plaatsen van ondergrondse vuilcontainers. Wellicht is het voor u een oplossing een elektrische auto aan te schaffen, want dan krijgt u een "eigen" P-plek bij de deur. Gegeven is dat het openbare weg/ruimte betreft en dat een ieder wegenbelasting betaald. Wenst u betaald parkeren van 09.00 tot 14.00 u. in combinatie met een vergunning voor bewoners?

Heeft u er nota van genomen dat een riant P-terrein bij het Mondriaan ligt, dat's avonds en in het weekend leeg is?!