Volgend artikel Vorig artikel

Is geen plek waar tieners kunnen samenzijn in Leidschenveen


Geplaatst op 14-10-2015 11:11
Daarom zoeken jongeren hun vertier buiten. Er is gewoon geen warme plek waar tieners even kunnen chillen met elkaar.
               
Reactie : 28-09-2017 19:42:00
In de ijsduikerstraat 1 komt met subsidie fonteijnenburg, wooninvest en de gemeente den haag een ontmoetingsruimte voor ouderen en clienten fonteijnenburg overdag, waarom zou deze gesubsideerde ruimte savonds geen dienst kunnen doen als jeugdhonk. Met wat begegeleiding van jongerenwerk en ouders om te voorkomen dat de 120 55 pluswoningen geluidsoverlast krijgen zou het haast niks kosten en zouden de wat oudere jongeren savonds niet buiten hoeven hangen wat echt herrie geeft.
Ik als een bewoner van de watervogelstraat zou het fijn vinden als ook de jeugd van een bestaande gesubsidieerde ruimte gebruik zou kunnen maken, staat toch savonds leeg. Subsidiegevers zijn blijer als hun voorziening veel gebruikt wordt en zijn eerder geneigd de subsidie dan elk jaar te verlengen wat voor de ouderen en doelgroep fonteijnenburg ook heel belangrijk is.
               
Reactie : 27-09-2017 21:41:22
Ben het helemaal mee eens. Jammer dat er geen plek is waar wij jongeren ergens binnen gezellig met elkaar kunnen chillen, activiteiten kunnen doen etc. Ik wil hier heel graag wat mee doen. Wellicht met ondersteuning van het jeugdwerk.
               
Reactie : 15-11-2015 16:49:04
Vraag de vrienden van uw zoon of dochter om de avond bij u thuis door te brengen. Waarom moet de overheid daarvoor zorgen?
               
Reactie : 15-10-2015 14:59:08
Horeca wordt door de markt ge´nitieerd. Een externe partij heeft een plan voor de realisering van een grote bioscoop met andere (horeca)voorzieningen.
Jongeren kunnen zelf ook initiatieven ontwikkelen met ondersteuning vanuit jeugdwerk