Volgend artikel Vorig artikel

Hondenpoep in Ypenburg, heel herkenbaar hier in Leidschenveen


Geplaatst op 08-01-2016 21:03
OPINIE: Hondenbelasting zorgt voor burgerlijke ongehoorzaamheid

Ongelijke behandeling, daardoor meer burgerlijke ongehoorzaamheid.

Ik woon eigenlijk tegen Nootdorp aan,Ypenburg...ik erger mij dus al jaren aan de Gemeente Den Haag. Weet dat er veel mensen met honden zijn en idem zoveel die er een hekel aan hebben.

Luister...ik vind het ook walgelijk om hondenstront aan mijn schoenen te hebben en vind 100% dat men de ontlasting van honden op moet ruimen. Maar......Den Haag heeft te kampen met overlast van ganzen,zwanen en eenden en....die zitten langs de waterkanten en laten daar nu net de hondenuitlaatgebieden zijn.

Vorige week 36 Canadese ganzen geteld.Mijn hond heeft telkens last van flinke diarree,blijkt van de ganzenpoep te komen,giardia,hij kan geen snuitje op.
Dus ik heb diverse malen netjes de Gemeente gebeld of de velden gestofzuigd konden worden,antwoord. NEE.

Dat doen ze niet.
Nu ik ben het zat...nu wordt wel al de vuurwerktroep opgeruimd die ik niet heb gemaakt, van mijn hondenbelasting,want die gaat in het potje Alg.Middelen en wat ik dus vraag geeft De Gemeente geen gehoor aan.

Ik mag dus met mijn schoenen door de Ganzenstront baggeren om mijn hondenkeutel op te ruimen en mag dus hondenpoten in bad doen en dat 3x daags.Ruim ik die keutel niet op,bekeuring.

Inmiddels ligt het veld vol met dus ook mega honden hopen,want men denkt,de groeten...ik ga niet in de groene/zwarte/witte derrie lopen.Laat maar liggen...en kan ze geen ongelijk geven.

Dus het is geen hondenuitlaatgebied...het is een mega strontbak geworden.
En wat doet de Gemeente Den Haag....die is doof,doof als een kwartel.
Raar dat De Gemeente Delft wel stofzuigt en daar geen hondenbelasting heft,raar dat wij zoveel moeten betalen en dat er voor onze honden niets wordt gedaan.Er is een uitspraak geweest in Den Bosch Januari 2013 GEMEENTEN ONFATSOENLIJK TEGENOVER HONDENBEZITTERS,EN IS IN STRIJD MET HET GELIJKHEIDSBEGINSEL MET ARTIKEL 1 VAN DE GRONDWET.

Hondenbezitters worden dus gediscrimineerd en mensen met dus katten,die mogen dus overal kakken.

Heb je een Chihuahua die op de kattenbak gaat,moet je toch hondenbelasting betalen..hoe krom kan het zijn. Nou dan is mijn hond voortaan een kat. Een heel bijzondere kat...wie doet mij wat.

Ik ben het n.l. zat.

Corina123456 op www.dichtbij.nl
http://m.dichtbij.nl/haaglanden-noord/artikel/4213971/-