Volgend artikel Vorig artikel

Parkeerprobleem Glazenmakerhof


Geplaatst op 25-04-2016 14:05
Gisteravond kreeg de helft van de straat een parkeerbon omdat er geen P staat, terwijl wij daar al jaren onze auto parkeren! De wijkagent (Hans Verkerk) vertelde ons dat we maar op zoek moesten gaan naar andere plek 2 straten verderop! Dat is volgens mij niet de oplossing want er zijn gewoon niet genoeg parkeerplaatsen. Graag zou ik hier dan parkeerplaatsen willen. En om nou meteen te bekeuren??? Is dat de oplossing??? Het lijkt me dat een wijkagent in gesprek moet gaan met bewoners om te kijken wat een oplossing kan zijn. De auto's staan niet in de weg.
               
Reactie : 13-05-2016 20:41:37
Een gewaarschuwd mens.........
We hebben allemaal een brief gehad waar dit in staat. En plekken zonder p zijn geen parkeervakken. Als we allemaal wat normaler parkeren was dit nooit ontstaan. Lang je eigen raam, als daar geen p vak is, hoor je niemand over maar naast een boom waardoor de doorgang erg krap wordt voor brandweer ect. Of met stoepkrijt je "eigen" parkeervak maken.........tja. Niemand zit te wachten op een bedrijfbusje voor je raam zodat je geen lichtval meer heb!! Als iedereen iets meer ging nadenken over hun autogebruik!!!!!! Denk dat ieder gezinslid in de glazenmakerhof een eigen auto heeft. ( boven de 18)
               
Reactie : 11-05-2016 14:23:11
Ik begrijp echt dat verkeerd geparkeerde auto's een boete moeten krijgen. Maar het stukje glazenmakerhof ,waar het hier om gaat , staan de auto's niet hinderlijk! En ik parkeerde er al 15 jaar mijn auto.
               
Reactie : 09-05-2016 11:59:38
Het parkeren in Leidschenveen en met name in de wijk De Velden bij de zogenaamde gele huizen, is al jaren een probleem. Vele mensen die bij het CBS en het ROC werken/naar school gaan, maken veelvuldig gebruik van de weinige parkeerplaatsen in de gele wijk. Ik heb helaas al meerdere keren een boete gekregen omdat mijn auto niet in een parkeervak stond. Helaas was er geen ruimte. In een gesprek met de boa werd mij verteld dat ik de auto dan maar bij het winkelcentrum moest parkeren... Helaas wordt er veel te weinig gebruik gemaakt van de parkeergarages die bij het CBS staan. De gemeente Den Haag acht de problemen niet relevant en laat het voor wat het is. Jammer maar helaas. Dan maar weer een boete accepteren...
               
Reactie : 01-05-2016 23:00:50
Zo... vroege vogel.... ik geloof nooit dat we allemaal denken "me reet" .... ik iig niet....
Geen aannames doen he.
               
Reactie : 01-05-2016 07:38:50
Laten we eerlijk zijn; als je allemaal een brief krijgt waarin staat dat dit gaat gebeuren, en je denkt collectief "me reet", wat verwacht je dan eigenlijk?
               
Reactie : 30-04-2016 10:04:55
Tja consequent zijn is voor bureau handhaving niet echt besteed. Het lijkt in de GMH meer op de brandweer en hanteert men het zn piepsysteem. In de wijk staan meer voertuigen verkeerd geparkeerd en worden niet bekeurd/opgemerkt.
Fijne dag.
               
Reactie : 27-04-2016 15:56:20
Beste gedupeerden,

U woont in Den Haag en het gemeentelijk parkeerbeleid is genoegzaam bekend. Parkeren op een afstand van 500 meter van de voordeur wordt acceptabel geacht, waarbij aangetekend dat de uitvinders van dit systeem hebben aangegeven dat het "gedoogd" wordt om even " dubbel geparkeerd" te laden e/o lossen, met in werking zijnde alarmlichten.

Is de Glazenmakerhof niet bestempeld als woonerf en als zodanig uitgevoerd/ingericht met toepasselijke bebording?
Dan zijn de regels vastgelegd en wordt klaarblijkelijk eindelijk op naleving daarvan toegezien en nadat daarvoor gewaarschuwd is ook gehandhaafd en gesanctioneerd.
Het is nu de vraag of dat consequent gaat gebeuren en niet te pas en te onpas, zodat de bui van handhaving leidraad gaat wordt en een soort Russisch roulette aan de orde komt.

U, woonachtig in een rustige woonerf-omgeving wordt klaarblijkelijk nu ook geconfronteerd met een probleem dat zich al jaren in enkele andere delen van Leidschenveen voordoet. Wees blij dat niet van de weinige P-plekken ook nog enkele geannexeerd word(-en) t.b.v. E-laadpalen. Dat begint met een ineens geplaatste paal met 2 laaduitgangen en (nog) 1 afgekruisd P-vak, waar bij voldoende frequent gebruik een 2e toebedeelde P-plek wordt geconstrueerd. Sommige van die plekken kennen gelukkig nog venstertijden, zodat op onbenoemde tijdstippen die P-plekken op de openbare weg voor een ieder bruikbaar zijn.

Succes en sterkte met de noodzakelijke gewenning/aanpassing aan de actualiteit.