Volgend artikel Vorig artikel

Etensresten op straat, veroorzaakt last voor buurtbewoners.


Geplaatst op 11-05-2016 08:24
Vraagje op nonnetje singel word steeds eten neer gegooid, het blijkt van nr 2 afkomstig te zijn.
Op diverse verzoeken van honden eigenaren om dat niet te doen om dat diverse honden ziek zijn geweest k mijn hond werd geen gehoor aangegeven.
Van avond trof ik erg veel brood&eet resten aan op de honden uitlaat strook, ik legde dit op de prullenbak deksels van Nonnetjes singel nrs.
De mannelijke bewoner kwam Naar buiten er ontstond een woorden wisseling de man gooide de brood en terug.
Ik gaf aan dat ik dit zal melden bij Stadsdeelkantoor, hij riep de wet dit en dat en blijf van me af ik roep de politie er bij,dr in die poppen kast hab ik geen zin.
Mijn antwoord was de handhavers bedoel je of de wijkagent en ik hd ook aan gegeven dat ik niet de eerst was of de enige die hem het verzoek had gedaan daar geen eten neer te gooien.
Er zijn diverse mensen die willen getuigen dat daar steeds erg veel eten op de uitlaat strook door deze meneer word gegooid,
Moet dit k bij de wijkagent gemeld worden of pak het stadsdeel kantoor dit op, hoe hier in te handelen is bij niemand van de honden eigennamen bekend?
               
Reactie : 14-05-2016 19:50:04
Heel graag. Of het helpt geen idee. Maar dan ben je wel af van al die containers
               
Reactie : 14-05-2016 19:45:43
Krijgen wij trouwens ooit ondergrondse containers? Misschien weet iemand dit. Hoop het wel aangezien de rest van den haag dit wel heeft
               
Reactie : 14-05-2016 19:23:29
Als je elkaar aanspreekt komt er geen positieve feedback meer dus krijg je al gauw dat het uit de hand loopt. Mensen durven dan toch niet meer
               
Reactie : 14-05-2016 19:14:19
En dat is nu juist het probleem, we spreken elkaar niet meer aan omdat mensen kritiek niet meer aanvaarden. en zelfs agressief worden.
               
Reactie : 14-05-2016 19:12:22
Gewoon zeggen dat dat niet kan en waar ze een pan met vet wel kwijt kunnen (Kinderboerderij)!
               
Reactie : 14-05-2016 12:41:29
Hier in de straat komt de buurvrouw met een wok vol olie naar buiten op klaarlichte dag en loopt naar het gras wat tevens ook de honden uitlaat plek is en gooit gewoon de pan leeg in het gras en wandelt terug naar haar woning alsof het de gewoonste zaak van de wereld is de andere buren blijven hun overgebleven eten op het gras gooien