Volgend artikel Vorig artikel

slechtwerkende lift bij Station Leidschenveen.


Geplaatst op 15-07-2016 12:35
Kunt u mij vertellen , wie er verantwoordelijk is voor de slecht ( of niet) werkende lift bij station Leidscheveen .
               
Reactie : 05-11-2016 12:45:54
Goedemiddag, het is bekend dat de lift vaak in storing is, soms zelfs meerdere keren per dag. In de meeste gevallen wordt dit door vandalisme veroorzaakt. Ondanks dat de liften zijn voorzien van camera’s kunnen wij dat vandalisme niet voorkomen. Dat vinden wij heel erg vervelend. HTM doet er alles aan om de storingen – ook als ze zijn veroorzaakt door vandalen - zo snel als mogelijk is op te lossen. Wij hebben afspraken gemaakt met de leverancier over de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de liften. Het vandalisme aanpakken kunnen we niet alleen: daarin hebben ook gemeente en politie een belangrijke rol. Sorry voor het ongemak.
               
Reactie : 19-08-2016 15:28:21
De lift van station Leidschenveen, is laatste maanden (!!) minimaal 3x per week stuk. Ik snap dat dit het gevolg van vandalisme is, en dat dit moeilijk is tegen te gaan. Tot zover begrip..
Maar als men zich meldt tot de HTM, verwijzen ze ons door naar de gemeente. Als je dan de gemeente belt, verwijzen zij je weer terug naar de HTM.
               
Reactie : 15-07-2016 20:09:37
Goedemiddag , ik heb de Htm een mail gestuurd , met verzoek om een reactie en actie. Het is in en in treurig dat de lift steeds buitenwerking is . Misschien kan BOL de klachten verzamelen en gezamenlijk naar de HTM sturen . Ik heb begrepen dat er in Zoetermeer een zelfde probleem is met de lift naar het perron van de randstadrail .
Met vriendelijke groet ,
               
Reactie : 15-07-2016 20:08:10
Uw klacht over de lift die slechtwerkend of die steeds kapot is op station Leidschenveen is opgenomen in onze rubriek WAT U ZEGT. Deze klacht is al meedere malen binnengekomen bij ons. De gemeente zegt niets aan de zaak te kunnen doen. Het is een zaak van de HTM.

Wij adviseren u om dan ook de HTM aan te spreken