Volgend artikel Vorig artikel

Nieuwe container voor plastic levert veel reacties op


Geplaatst op 27-08-2016 09:20
De gemeente heeft in het gebied De Velden een proef gedaan om aan huis afval gescheiden in te zamelen. In die wijk hebben bewoners een container gekregen voor het scheiden van plastic. Inmiddels is de inzameling van plastic uitgebreid met blikjes en drankpakken. De proef was zo succesvol dat besloten is om voor heel Leidschenveen containers ter beschikking te stellen.

De gemeente Den Haag wil het voor bewoners eenvoudiger maken om afval te scheiden.
Bewoners van Leidschenveen ten noorden van de Veenweg krijgen tussen 5 en 16 september een nieuwe grijze container met een oranje deksel en de bewoners ten zuiden van de Veenweg krijgen een nieuwe grijze container met een oranje deksel tussen 19 en 30 september. In deze bak kunt u al uw plastic, blikjes en drankpakken kwijt. Iedereen krijgt vooraf een brief en een flyer met meer informatie.
               
Reactie : 28-08-2016 13:30:44
Hoi hoi

Zou het niet een idee zijn om vanuit de bewonersorganisatie een handtekeningen actie op te zetten richting de gemeente. De gemeente zegt dat ze geen negatieve reacties hebben.

Groet
René
               
Reactie : 27-08-2016 09:49:36
De meeste reacties gaan over geen ruimte voor nog een bak erbij. Meeste mensen zijn zeker bereid om vuil te scheiden. Containers zouden volgens velen een betere oplossing zijn.

Hier reacties op dit ondererp Facebook account Bol leidschenveen

enz