Volgend artikel Vorig artikel

Hangjongeren naast ons huis op de openbare parkeerplaats. Rommel en overlast.


Geplaatst op 20-05-2017 09:33
Er is dagelijks een groep hangjongeren naast ons huis op de openbare parkeerplaats.Er wordt veel rommel achtergelaten zoals bierblikjes,wietzakjes en er wordt vaak gevoetbald met als gevolg dat de bal op allerlei autos beland.Dit terwijl 1 straat achter ons een hele nieuwe kooi is gemaakt maar daar is het verboden na 20:00 omdat ze daar eerst rotzooi hebben getrapt.Is er iets voor de jongeren te doen of een plek waar ze kunnen hangen?bijvoorbeeld een clubhuis of iets dergelijks.Wij wonen in de lanen op de piet baarslaan.Er is al meerdere malen de politie gebeld maar het wordt alleen steeds erger.Ik hoor graag van u.
Bewoner Lanen
               
Reactie : 21-05-2017 00:32:22
Ik sluit mij helaas bij bovenstaande melding(en) aan. We hebben ook last van hangjongeren op de parkeerplaats. Voetballen komen op auto's en in tuinen. Ze laten rommel achter en auto's rijden (te) hard in een straat met veel kleine kinderen. Het neemt helaas toe evenals de irritatie. Welke oplossingen zijn er voor dit probleem?
               
Reactie : 20-05-2017 19:10:35
Op de Hans Larivelaan in de parkeerkoffer ter hoogte van Tom Navislaan ook overlast! Politie al op de hoogte gesteld, maar kunnen niets doen! Tijd terug tientallen lege slagroompatronen gevonden op het parkeerkoffer en regelmatig lege bekers, pakjes van een fastfoodketen! Staan s 'avonds in auto op parkeerplaats met raam open en radio op puntje 10!
               
Reactie : 20-05-2017 19:10:35
Wij hebben hier al zeker 3 jaar zeer veel last van. Deze jongeren zijn sinds pas een paar maanden af en toe te vinden op de parkeerplaats, daar zijn inmiddels over eigen auto's beschikken. Nog altijd echter zo goed als elke dag overlast op het speelpleintje aan de Wibo lanslaan, wij hebben al tientallen keren de politie gebeld, meermaals met de wijkagent gesproken en bij de gemeente aangekaart. Tot nu toe na 3 jaar nog geen enkel resultaat, het wordt alleen maar erger. Het wordt zowel op de parkeerplaats, maar ook op het speelplaats bedoeld voor kleine kinderen veel rommel gemaakt (blikjes, wietzakjes, peuken, glas, bierdoppen, etc) en van 's middags tot middernacht (soms wel tot 03:00) luidruchtig gepraat, gelachen en geschreeuwd. Wij zijn er echt een beetje klaar mee, ik kan al jaren niet op een normale tijd naar bed (ik kom zeer lastig in slaap) en al helemaal niet met het raam open.
               
Reactie : 20-05-2017 12:16:39
Dit is ook dagelijks op het parkeerterrein voor het appartement gebouw aan de Gerard Doggerlaan /Hans lariva laan.
               
Reactie : 20-05-2017 11:07:48
Het probleem zit niet alleen bij de parkeerplaats helaas ook bij verschillende speelplekken is het vaak grote groepen jongeren die rond hangen en rommel achter laten. Helaas vinden ze het nodig om jongere kinderen lastig te vallen.
Het is gewoon jammer. Ik gun die jongeren een eigen plekje waar ze lekker kunnen hangen, voetballen en hun eigen ding doen!