Volgend artikel Vorig artikel

Spiegel plaatsen zou verkeersveiligheid hoek Vrouw Avenweg/ Laan van Leidschenveen veiliger kunnen maken.


Geplaatst op 10-11-2017 10:11
Spiegel plaatsen zou verkeersveiligheid hoek Vrouw Avenweg/ Laan van Leidschenveen veiliger kunnen maken.Op de Laan van Leidschenveen zijn momenteel 2 bouwprojecten. Een bij Groenrijk en een op de Kruising  Laan van Leidschenveen/Vrouw Avenweg.

 Heeft u gezien dat bij de huizenbouw (nabij Groenrijk) een verkeersspiegel is geplaatst om wel zicht te krijgen? 

Wij pleiten voor ook een spiegel bij bouwproject Vrouw Avenweg. Immers deze gevaarlijke kruising is met een spiegel een stuk veiliger.

               
Reactie : 10-11-2017 10:15:29
onze straat de Vijverjuferhof heeft er ook een aangevraagd maar nooit gekregen omdat ze die dan kapot kunnen maken??? je ziet weinig tot niets aankomen als je bij ons de straat uitrijdt. Vaak gaat het maar net goed.in onze straat wonen meer dan 40 kinderen die daar allemaal moeten oversteken om naar school te gaan er heeft zelfs een stukje hierover in de krant gestaan maar ook dat heeft niet geholpen

               
Reactie : 10-11-2017 10:14:57
Ik kan je vertellen zo'n relatief goedkope oplossing moeten ze op meedere punten plaatsen bijvoorbeeld ook in die dooie hoek van gorterlaan.
               
Reactie : 10-11-2017 10:13:47
Wat ook echt een rot plek zonder goed zicht is naast de Balans. Als je daar wegrijdt over het Kamilleveld heb je totaal geen zicht op het fietspad door een hoge heg bij de hoekwoning. Je moet eerst het zebrapad oprijden om enigszins te kunnen zien of er fietsers aankomen. Heel vervelend. Misschien dat dit punt ook meegenomen kan worden Bol Leidschenveen.
               
Reactie : 10-11-2017 10:13:07
Wat dacht je op de Corspaanslaan hoek baaklaan?? Levens gevaarlijk daar met al dat verkeer wat voorrang heeft van rechts en gewoon maar gas geven terwijl er heel veel fietsers (jongeren) rijden. Maar je moet eerst halverwegen de straat rijden voor je iets kan zien!! Levens gevaarlijk!!