Volgend artikel


Geplaatst op -- :Markt Leidsenhage krijgt nieuwe plek naast Jumbo

Leidschendam - De markt in Leidsenhage krijgt een nieuwe plek. Vanaf 15 augustus is de weekmarkt te vinden op het parkeerterrein naast de Jumbo. De verplaatsing is nodig omdat er op de huidige plek van de markt gebouwd wordt.


Leidsenhage (straks 'Mall of the Netherlands') ondergaat een uitgebreide transformatie, waarbij wordt ingespeeld op alle actuele trends en ontwikkelingen op de winkelmarkt. Het wordt een uniek, volledig overdekt winkelcentrum met een viersterren serviceniveau waar een dagje uit centraal staat. Centraal staan circa 280 winkels, een bijzondere architectuur zowel binnen als buiten, onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, flagshipstores met internationale retailers, de versmarkt genaamd Fresh! met uitsluitend versproducten en bijzondere evenementen. Compleet anders dan de andere winkelcentra in Nederland. Bovendien wordt het naastgelegen Groot Zijdepark ingrijpend aangepakt. Om dit alles mogelijk te maken moet er veel werk worden verzet. Dat betekent dat winkels soms moeten verplaatsen naar andere locaties. Dat geldt nu ook voor de markt.

Via Leidsenhagevernieuwt.nl is onder de button 'Winkelen van morgen' bij 'Lopende en geplande werkzaamheden' te volgen wat er op de verschillende momenten gebeurt. Hier is ook de Bouwapp te downloaden, waar regelmatig kleine berichtjes zijn te lezen.

*******