Volgend artikel Vorig artikel

12 juni 2019 gemeente Den Haag, Buitenspeeldag. Vraag op tijd subsidie aan voor uw straat!


Geplaatst op 19-02-2019 19:03


Doe met uw straat mee met de Buitenspeeldag

Eens per jaar is de straat van de kinderen. Geen auto’s en fietsers, maar van stoep tot stoep ruimte om te spelen. Woensdagmiddag 12 juni 2019 is de Nationale Buitenspeeldag. Organiseer ook een activiteit en vraag uiterlijk 31 maart 2019 een gratis vergunning aan.


Op woensdag 12 juni 2019 worden in heel Den Haag straten afgesloten om de stad te veranderen in  1 grote speelplek. De gemeente en Jantje Beton roepen ouders, verzorgers, speeltuinen, scholen, jeugdclubs, belangenorganisaties en het verenigingsleven op om mee te doen.

Vergunning aanvragen
Ook dit jaar kunt u activiteiten organiseren tijdens de Buitenspeeldag. Moet er voor de activiteiten een straat worden afgesloten? Dan is het verplicht om een vergunning en zo nodig dranghekken aan te vragen. Vraag uiterlijk 31 maart 2019 de gratis vergunning aan via Zebra Welzijn. Neem hiervoor contact op met Bianca Albers:

via e-mail b.albers@zebrawelzijn.nl

telefonisch 06 - 39 43 59 99

Subsidie voor activiteiten
U kunt subsidie aanvragen voor de activiteiten tijdens de Buitenspeeldag. Kijk voor meer informatie op Activiteitensubsidie voor stadsdeel aanvragen. 


****

Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen