Volgend artikel Vorig artikel

Leidschenveense Fotoclub op de maandagavond heeft ruimte voor nieuwe leden. Meld u snel aan!


Geplaatst op 21-02-2019 09:22


Fotoclub in Leidschenveen

De Leidschenveense Fotoclub, kortweg LFC, bestaat uit een groep mensen die enthousiast met fotografie bezig zijn. 

De leden komen, behalve uit Leidschenveen, uit Ypenburg, Nootdorp en Zoetermeer, iedereen is welkom, het niveau is niet zo belangrijk maar je moet wel iets meer willen dan alleen met je telefoon foto's maken. Je treft bij ons dan ook verschillende niveaus aan. We streven ernaar om met en door elkaar beter te worden. 

We doen dat door elkaars foto's te bekijken en bespreken, door gevarieerde onderwerpen te fotograferen en door adviezen te geven en te krijgen. Ons jaarprogramma bestaat uit allerlei activiteiten: binnen, op de club, macro, tabletop en soms portret fotograferen; met elkaar op stap gaan voor architectuur-, natuur- en straatfotografie; zelf thema-opdrachten uitvoeren; kijk- en bespreekavonden van de fotoresultaten, ook van "vrij werk". Samen met 3 andere fotoclubs uit de regio  nodigen we fotografen uit om hun werk te laten zien en daarover te vertellen!
 , inspirerend en leerzaam!

Momenteel, om de week op maandag, verdiepen we ons in de mogelijkheden van Lightroom om je foto's te bewerken. Sommige leden gebruiken ook Photoshop. Iedereen is bereid om andere leden wat meer wegwijs te maken in deze fotobewerkingsprogramma's maar er zijn ook leden die geen enkel bewerkingsprogramma gebruiken.


We exposeren ieder jaar in november in de bibliotheek van Leidschenveen, en samen met de 3 andere fotoclubs werken we aan een gemeenschappelijk thema en exposeren de resultaten in Anthoniushove.

Onze clubavonden zijn op maandag, vanaf 20.00 uur tot ± 22.00uur, in principe om de week, maar dikwijls frequenter. Onze uitstapjes zijn op maandagavond of op weekenddagen. Soms gaat een groepje spontaan samen erop uit, naar een museum of om te fotograferen. Alles op vrijwillige basis.


Onze jaarcontributie bedraagt 50  euro.
We hebben een website:  Leidschenveensefotoclub.nl,  neem eens een kijkje daar (zie agenda) of kom vrijblijvend langs op een clubavond in de ruimte van restaurant H'eerlijk, naast het gezondheidscentrum, aan het Harriėt Freezerhof 201.

Wie weet tot ziens en kunnen we je nog enthousiaster maken voor deze geweldige hobby!

secretariaat@leidschenveensefotoclub.nl
Wijkcentrum Leidschenveen
Harriėt Freezerhof 201
2492 JC Den Haag


******Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen