Volgend artikel Vorig artikel

YMCA organiseert vakantie, 27 juli t/m 3 augustus op kamp in Leusden. Voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar.


Geplaatst op 23-02-2019 10:36


YMCA Ypenburg gaat op kamp!

Met je vrienden op vakantie? Of nieuwe vrienden maken? Dit jaar kan je met YMCA Ypenburg ook voor het eerst op kamp! Met een groep kinderen tussen de 9 en 12 gaan we spellen spelen, op avontuur en zo veel mogelijk plezier maken. Dus dat wordt vlaggenroof in het bos, Hollandse Leeuwen op het strand en het douanespel in de nacht! We slapen in tenten midden op een gezellig kampterrein in het bos van Leusden. 

‘Sommige kinderen slapen voor het eerst in een tent in het bos, en dat vinden ze best spannend…’ verteld vrijwilligster Suzanne, ‘maar na een week willen ze nooit meer weg!’ Suzanne begeleidde al meerdere zomerkampen voor andere afdelingen van de YMCA, en dit jaar dus voor het eerst voor YMCA Ypenburg. ‘Dit gaat een topweek worden!’ lacht ze. 
Het kamp vindt plaats van 27 juli t/m 3 augustus in Leusden, het is bedoeld voor de leeftijd 9 t/m 12 jaar, en kost 175 euro. Voor ouders voor wie dit teveel is, kan een beroep gedaan worden op het YMCA Jeugdfonds. Voor meer informatie, zoals veel gestelde vragen, zie www.ymcaypenburg.nl 

******


Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen