Volgend artikel Vorig artikel

Scouts strijden om de wisselbeker.Jaarlijks gaan alle meiden van Scouting Satoko Kiatahara onderling de strijd aan tijdens het SatKit Book of Records.


Geplaatst op 24-02-2019 16:22


Scouts strijden om de wisselbeker

Jaarlijks gaan alle meiden van Scouting Satoko Kiatahara onderling de strijd aan tijdens het SatKit Book of Records. 


Het scouting aanbod bestaat uit acht activiteitengebieden en de records staan in dit teken. Het werken met activiteitengebieden brengt variatie. Expressie, Sport & Spel,  Identiteit, Samenleving, Buitenleven, Internationaal, Veilig & Gezond en Uitdagende Scoutingtechnieken. 

De welpen lieten maar liefst 381 pirouettes achter elkaar zien, de scouts gingen 40x in 1 minuut onder een limbo paal door. Muur zitten was favoriet bij de scouts en lieten sterke bovenbenen zien, 12 minuten. XL speed cups gaf een extra dimensie aan dit spannende spel. 

Een papieren vliegtuigje legde een afstand af van 9,30 meter. Rond het clubhuis werd in korte tijd 7,50 kilo afval verzameld waardoor het er weer wat schoner uit ziet. Het record internationaal wisten de scouts te doorbreken door contact te leggen met 2 leden die in Mexico op wereldreis zijn. Danielle en Nizette werden zo zeker verrast.

 Maak een foto met een zo oud mogelijk iemand was snel gemaakt doordat Leen van 77 jaar diverse klussen rondom het clubhuis aan het uitvoeren was. Dat meiden konden gillen wisten we maar het record van 91 decibel zal niet snel verbroken worden. 

Laat je uitdagen!

Spreken de activiteiten die hierboven staan je aan?
 Kom dan eens bij Scouting Satoko Kitahara kijken! 

Elke zaterdag van 10:00 12:00 aanwezig op van Ruysdaellaan 97 en op
de Stadsboerderij Landzigt in Leidschenveen. 

Je mag drie keer gratis komen kijken. 

Kijk voor meer informatie ook eens op www.satokokitahara.nl

******

Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen