Volgend artikel Vorig artikel

Aanmelden kan nu : 22 juli zijn er weer rondleidingen project de Nieuwe Driemanspolder.


Geplaatst op 10-07-2019 17:35


Kom op 22 juli naar de rondleidingsdag!
Op maandag 22 juli  aanstaande is het zo ver: dan organiseren we weer een rondleidingsdag! Gaat u mee? De werkzaamheden in de Nieuwe Driemanspolder vorderen gestaag. Iedere dag verandert er weer iets. Graag nodigen wij u bij deze dan ook uit voor onze rondleidingsdag.  U krijgt dan een kijkje in de polder en ziet de werkzaamheden van dichtbij.
 
We organiseren op deze dag op drie verschillende momenten rondleidingen:
Ronde 1:             10:00 uur – 11:45 uur,
Ronde 2:             12:45 uur – 14:30 uur
Ronde 3:             15:00 uur – 16:45 uur
 
U bent vanaf een kwartier voor de start van een ronde van harte welkom voor een kop koffie in de bouwkeet (achter) de Voorweg 135 te Zoetermeer.
 
Iedere ronde starten we met een presentatie in de bouwkeet, waarin we u meer uitleggen over de werkzaamheden in het algemeen en de huidige stand van zaken in het bijzonder. Daarna is het tijd om de veiligheidskleding aan te doen en in de klaarstaande busjes in te stappen, want dan gaan we het gebied in!  Helaas is de rondleiding, door het gebrek aan de juiste veiligheidskleding, niet toegankelijk voor kinderen onder de 12 jaar.
 
U kunt zich voor één van de rondes aanmelden door
in te vullen. Wilt u meerdere mensen aanmelden, vul dan per persoon het formulier opnieuw in.
Trouwens: ook als u in april of juni al met ons mee bent geweest het gebied in, is het de moeite waard u nu weer aan te melden. Tijdens de presentatie en rondleiding laten we u namelijk een ander deel van het gebied en de werkzaamheden zien!
 
We hopen u te mogen verwelkomen op 22 juli!
 
Uiterlijk donderdag 18 juli ontvangt u van ons een bevestiging van uw aanmelding, met daarbij ook de laatste informatie. 

*****Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen