Volgend artikel Vorig artikel

BPT de Vissen biedt weer reanimatietrainingen aan buurtbewoners Leidschenveen.


Geplaatst op 12-08-2019 07:41


BPT de Vissen biedt weer reanimatietrainingen aan buurtbewoners
Buurtpreventieteam (BPT) de Vissen in Leidschenveen zet zich in voor het behoud van de plezierige, leefbare en vooral veilige buurt. Net als vorig jaar zal het BPT weer cursusavonden organiseren om buurtbewoners op te leiden tot burgerhulpverleners. Tijdens de cursusavond leert u hoe u een slachtoffer kan reanimeren en hoe u de AED moet gebruiken. De cursus is toegankelijk voor bewoners van 18 jaar en ouder uit de wijk de Vissen in Leidschenveen, Den Haag. 

Ook voor mensen die al eerder een reanimatiecursus gevolgd hebben zijn deze avonden van belang. De cursus moet jaarlijks herhaald worden om de kennis op peil te houden en om ingeschreven te blijven staan bij HartslagNu.nl
De cursussen zullen plaatsvinden op de volgende data en worden verzorgd door de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor EHBO in Den Haag. De cursus wordt gegeven in participatie- en educatiecentrum CJOE, IJsduikerstraat 1 in Den Haag. 

Donderdag 26 september 19:00 - 22:30 uur
Woensdag 2 oktober 19:00 22:30 uur
Maandag 7 oktober 19:00 22:30 uur

U hoeft slechts 1 avond aanwezig te zijn. De kosten voor deze reanimatiecursus bedragen slechts 7,50 per persoon. Op vertoon van uw Ooievaarpas krijgt u zelfs nog 50% korting. Inwoners van de Vissen kunnen zich opgeven voor deze cursus door een e-mail te sturen naar bptaed@xs4all.nl
Geef in de e-mail aan op welke van de bovenstaande drie data u de cursus wilt volgen. Indien u meerdere data aangeeft, zal het BPT u indelen en u zo spoedig mogelijk laten weten op welke avond u ingedeeld bent.
Voor de registratie van het certificaat dat u ontvangt, heeft het BPT ook uw volledige naam, adres en geboortedatum nodig. Aan het einde van de cursusavond zullen we voor alle cursisten de inschrijving bij HartslagNu verzorgen, waarmee u als burgerhulpverlener opgeroepen kunt worden bij een hartstilstand in de wijk. 

Lees meer :   HIER


******

Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen