Volgend artikel Vorig artikel

Davora stijldansvereniging gaat vanaf september, weer van start met danslessen aan het Kleine Loo 1 in Den Haag.


Geplaatst op 13-08-2019 08:42


Davora stijldansvereniging gaat na de vakantie, vanaf september, weer van start met danslessen en leuke dansavonden in het mooie clubgebouw van VUC aan het Kleine Loo 1 in Den Haag.
 
Heeft u zin om hieraan deel te nemen en wil je de gezellige wijze waarop les gegeven wordt eerst een keer meemaken, kom dan naar de proeflessen op woensdagavond 4 september tussen 19.30 en 22.30 uur. Schrijf  hiervoor in via het inschrijfformulier op de website www.davora.nl  Heeft u geen danspartner, wij kunnen niets garanderen, maar wij zoeken dan in ons bestand “danspartner gezocht” of tijdens de proefles naar een geschikte danspartner.
 
Bent u beginner, gevorderde, vergevorderde of topklasse het maakt niet uit, u wordt ingedeeld op uw niveau. Er wordt namelijk op alle niveaus door een professionele dansleraar met zijn assistente lesgegeven.

Om daarna deel te kunnen nemen aan de lessen, moet je wel lid worden van onze vereniging. De kosten daarvoor bedragen echter maar € 12,50 per jaar.   Omdat wij een vereniging zijn, welke alleen uit vrijwilligers bestaat, bedragen de lesgelden € 6,00 per uur.

Naast danslessen organiseren wij regelmatig ook bals en dansavonden met live muziek. Hier kunt u leuke sociale contacten opdoen. Ook niet leden zijn hier van harte welkom, maar indien je lid bent, betaal je uiteraard wel een lagere prijs.

 Alle informatie over de danslessen en dansavonden en inschrijfformulieren staan verder op onze website www.davora.nl

 Heeft u vragen?

Stuur dan een bericht naar ons mailadres info@davora.nl Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

*****

Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen