Volgend artikel Vorig artikel

15 september : Feyenoord thuis tegen ADO Den Haag en zullen de Haagse supporters opnieuw knuffels meebrengen voor het Clara-ziekenhuis.


Geplaatst op 13-08-2019 12:35


Op 15 september speelt Feyenoord thuis tegen ADO Den Haag en zullen de Haagse supporters opnieuw knuffels meebrengen voor het Clara-ziekenhuis. Wie de beelden van vorig jaar nog op het netvlies heeft, zal opnieuw koude rillingen krijgen. Ed Slier, de initiafnemer, hoopt op een vrachtwagen vol.

Het initiatief is dit jaar afkomstig van de supportersvereniging Haagsche Bluf en de Northside van ADO. "Drie jaar geleden was het voor het eerst", zegt Marc Weterings. "Het was toen een ontzettend succes. We willen het nu overtreffen en zorgen dat alle duizend kinderen een knuffel krijgen."

Op 11 september 2018 gooiden ADO Fans honderden knuffels naar het vak onder hen waar zieke kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis zaten. De indrukwekkende beelden van deze ludieke ‘knuffelregen’ gingen de hele wereld over. 

 Eetcafé en Brasserie Preziez op Ypenburg is één van de bedrijven die eraan meewerken om deze ludieke actie weer tot een grandioos succes te maken. Eigenaar Raymond Weening heeft daartoe 2 grote rolcontainers voor  de ingang van zijn eetcafé gezet waar iedereen knuffels kan doneren. 

Voorbijgangers reageren zeer positief en velen hebben al knuffels afgegeven, maar Raymond en zijn team hopen op nog veel meer knuffels. Daarom een oproep aan iedereen die deze prachtige actie een warm hart toedraagt:  ga even langs bij Preziez aan de Oude Kustlijn 5 in winkelcentrum Ypenburg. Laten we er weer iets moois van maken! Namens de ADO Fans en de kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis: BEDANKT! 

****

Volg al het nieuws van Leidschenveen op nieuws Leidschenveen