De Voorburgse Rugby Club is een jonge club en zoekt nieuwe leden vanaf 4 jaar tot 16-17 jaar.

Geplaatst op 07-08-2020 11:19
Bron          


WE ZOEKEN NIEUWE LEDEN!

De Voorburgse Rugby Club is een jonge club. We zijn opgericht in 2015. De club richt zich volledig op de jeugd en heeft als missie iedereen te laten genieten van de rugby way of life, zowel op competitief als recreatief niveau.

De jongste deelnemers (Guppen, 4-5 jaar)
Jongens en meisjes vanaf 4 jaar kunnen bij de Voorburgse Rugby Club komen rugby’en. 
We groeien met de oudste leeftijdsgroep mee zodat de kinderen tot hun 17e bij de Voorburgse Rugby Club kunnen blijven spelen. De jongste deelnemers (Guppen, 4-5 jaar) spelen nog geen wedstrijden maar kunnen genieten van rugby in leuke en speelse trainingen op woensdagavond en zaterdagochtend. In seizoen 2020/2021 is de oudste leeftijdsgroep de Colts (16-17 jaar). Bekijk voor meer informatie de teams en trainingstijden.

Discipline, respect, integriteit, kameraadschap, trots, passie en plezier zijn de kernwaarden bij rugby. We besteden veel aandacht aan deze Rugby values. Belangrijk voor de kinderen, maar ook voor de ouders van groot belang!

Met ingang van het seizoen 2018-2019 is de Voorburgse Rugby Club leerschool geworden voor de MBO-opleiding Sport & Bewegen, die aan het ROC Mondriaan wordt gegeven. Leerlingen van MBO-3 en MBO-4 helpen in dit kader bij de Guppen – en later ook bij de Benjamins – bij de trainingen.

ADRESGEGEVENS
Trainingen, wedstrijden en post:
Sportpark De Star
De Star 21
2266 NA Leidschendam

E-mail algemeen: info@voorburgserugbyclub.nl

  ===
Klik hier voor alle nieuwsberichten