Leidschenveen zoekt 10 a 20 vrijwilligers die het leuk vinden om in teams gastvrouw of gastheer in ons nieuwe wijkcentrum te zijn.

Geplaatst op 11-08-2020 15:27
Bron          


Leidschenveen zoekt 10 a 20 vrijwilligers die het leuk vinden om in teams gastvrouw of gastheer in ons nieuwe wijkcentrum te zijn.

De Vrolijke noot’ , een nieuw initiatief is geboren.
In de algemene zaal van ons wijkcentrum heeft jarenlang het leerwerk project restaurant H’eerlijk geëxploiteerd. Sinds 1 juli is dat gestopt en nu kunnen wij als wijkbewoners daar zelf initiatieven in ontplooien. Bewoners organisatie Leidschenveen BOL in samenwerking met oud wijkberader Peer van der Woude hebben de handen ineen geslagen om dit nieuwe initiatief het levenslicht te laten zien.

Dit nieuwe initiatief ‘De vrolijke noot’ moet de huiskamer van de wijk worden. Wij hebben het idee opgevat om elke dag om half negen open te gaan en in de middag te rond drie uur te sluiten. Het eerste uur tot half tien wordt er een gratis kopje koffie geschonken. We willen een kleine sobere kaart hanteren van het restaurant van broodjes en koek. De bewoners kunnen daar elkaar ontmoeten, een potje kaarten of een ander spelletje spelen. Het is vlakbij het gezondheidscentrum, als u partner daar moet zijn kunt u daar verblijven en daarna samen een kopje koffie gebruiken.

Om dit te kunnen realiseren zoeken we 10 a 20 vrijwilligers die het leuk vinden om in teams gastvrouw of gastheer te kunnen zijn. U moet bereid zijn om in teams te werken en met een protocol te werken, opgemaakt in een overeenkomst die u moet ondertekenen. Leuk en uitdagend voor u om dit nieuwe initiatief leven in te blazen. 
 
U kunt zich voor 20 september aanmelden bij BOL als vrijwilliger voor ‘De vrolijke noot’  redactie@leidschenveen.nu 

Als initiatiefnemers staan we op het standpunt dat zonder de vrijwilligers dit nieuwe initiatief niet van start kan gaan. Wij gaan alle Leidschenveners die zich hebben opgegeven Maandag 21 september om 19.30 in het wijkcentrum uitnodigen. Om de oprichtingsvergadering van de werkgroep ‘De vrolijke noot’. Voor te zitten. In deze vergadering gaan we met elkaar de mogelijkheden voor deze huiskamer bespreken. Dan gaan we aan de slag.

Spreekt dit u aan en bent u 18+ geeft u zich op!!

redactie@leidschenveen.nu

 ===
Klik hier voor alle nieuwsberichten