Davora stijldansvereniging organiseert op woensdag 2 september in het clubgebouw van VUC aan het Kleine Loo 1, wijk Mariahoeve in Den Haag een gratis proefles stijldansen.

Geplaatst op 28-08-2020 15:31
Bron          


Denk je er over om (weer) met stijldanslessen te beginnen?

 
De Davora stijldansvereniging organiseert  op woensdag 2 september in het clubgebouw van VUC aan het Kleine Loo 1, wijk Mariahoeve in Den Haag een gratis proefles stijldansen
  
Er wordt les gegeven in de standaard ballroomdansen (Engelse wals, Weense Wals, Quickstep, Slowfox en Tango) en Latin dansen (Chachacha, Rumba, Paso Doble, Jive en Samba)

Je kunt je inschrijven via de link: Gratis proefles stijldansen voor de proefles van 19.30 tot 20.30 uur of van 20.30 tot 21.30 uur. 

 Afhankelijk van je dansniveau wordt dan bepaald op welke dag en in welk uur je kunt instromen. Dat kan zijn van beginners tot en met topklasse. De dansleraar en zijn assistente beoordelen dit tijdens de gratis proefles.

 Na deze proefles is er gelegenheid om je in te schrijven voor het lidmaatschap en voor de danslessen.

Om danslessen te kunnen volgen moet je lid worden van onze dansvereniging. De kosten voor het lidmaatschap bedragen 35,00  per jaar. Voor dit geld organiseert de dansvereniging jaarlijks gratis 3 stijldansavonden en 1 Kerstbal (met diner-buffet tegen kostprijs). In principe worden deze avonden in het clubgebouw van VUC met live muziek georganiseerd.

 De danslessen worden in 2 perioden van 14 lesuren afhankelijk van je niveau, op dinsdag of woensdag gegeven.

●       Periode 1 loopt van 8 september t/m 16 december.

●       Periode 2 loopt van 12 januari t/m 21 april. 
 
Aangezien wij een vereniging zijn zonder winstoogmerk, bedragen de kosten per lesuur slechts 7,00 euro per persoon. Dit komt neer op 98,00 per dansperiode.. 
 
Geen danspartner? Indien je geen danspartner hebt, schrijf je dan in via de link: Danspartner gezocht , wij zoeken dan naar een geschikte partner op jouw niveau. Uiteraard kunnen wij niet garanderen dat het lukt, maar laten dit in ieder geval vr of tijdens je proefles weten.

Corona,
wij gebruiken hiervoor de richtlijnen welke zijn samengesteld in het basis protocol dans branche en is afgestemd met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, MKB Nederland, VNO-NCW en de werknemersorganisatie FNV.

Wij zullen er dus alles aan doen om de veiligheid van de dansers t.a.v. de danslessen te waarborgen. 

Alle informatie over de danslessen en dansavonden staat op onze website www.davora.nl 

Heb je vragen?  Stuur dan een bericht naar het mailadres van de Davora dansvereniging info@davora.nl

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten