Nieuwe leden welkom bij Scouting Leidschenveen.

Geplaatst op 30-08-2020 17:47
Bron          


Nieuwe leden welkom bij Scouting Leidschenveen 

Vanaf 5 september is er weer ruimte voor nieuwe leden. Scoutinggroepen spelen, zeker nu, een belangrijke rol in de lokale gemeenschap. Juist nu zorgen de voornamelijk buiten activiteiten voor uitdaging en verbinding. De scouts reageren enthousiast tijdens de bijeenkomsten: "Fijn met elkaar leuke activiteiten doen”. Enkele voorbeelden van onze activiteiten; kano varen, speurtocht lopen, creatieve projecten, koken en dergelijke. “Ik ben superblij dat we nu weer naar Scouting gaan!”.


Beweging voor kinderen en jongeren

Naast sportverenigingen leveren Scoutinggroepen een belangrijke bijdrage aan de beweging van kinderen en jongeren. Buiten sporten en bewegen is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Buitensport, spel en bewegen is de kern van het Scoutingspel. De getrainde vrijwilligers hebben veel ervaring en met deze activiteiten levert Scouting een positieve bijdrage aan een gezonde en leefbare samenleving waarin mensen zich verbinden. Wij dagen alle meiden van 7 tot 11 jaar uit om een zaterdagochtend mee te beleven.

Laat je uitdagen!
Hou je van gezelligheid en uitdaging? Ga dan eens bij Scouting Satoko Kitahara kijken! De Welpen, meisjes van 7 – 11 jaar, zijn elke zaterdag van 10:00 – 12:00 uur aanwezig bij stadsboerderij Landzigt Aristoteleslaan 143 te Leidschenveen. Samen doen we verschillende activiteiten. Mireille van der Heiden van de club vertelt: "Als je op proef mee wilt doen of meer informatie wil, stuur een whatsapp 06-10299555, we hopen je snel met een lach op het terrein te zien.”

 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten