Momenteel te zien in Woonzorgcentrum Leilinde in Leidschenveen de expositie schilderclub van Peer van der Woude.

Geplaatst op 09-04-2019 13:13
Bron          


Lente-expositie in Woonzorgcentrum Leilinde
Nu te zien in Woonzorgcentrum Leilinde in Leidschenveen de expositie van teken- en schilderclub ‘De Compositie’ van Peer van der Woude. 

De werken zijn tentoongesteld in de gangen achter de koffiecorner van Woonzorgcentrum Leilinde. De koffiecorner bevindt zich bij de hoofdingang van Leilinde. In de koffiecorner hangen werken van Peer van der Woude zelf, in olieverf en kleurpotlood. Bezoekt u de tentoonstelling, houd dan rekening met de bewoners van het woonzorgcentrum.

 De expositie is te zien tot 1 juni 2019.

De expositie is losjes samengesteld rond het thema ‘lente’. De werken zijn gemaakt in verschillende technieken: watergedragen olieverf, gouache, aquarel, kleurpotlood en pastel. En… dat mag gezegd, zeker niet onverdienstelijk! 

Een opvliegende zwaan uit het water, dansende futen, perenbloesem tegen een strakblauwe lucht, eenden bij een steiger, zeelandschap in een voorjaarsstorm.  Maar ook heel precies getekende bloemen in tere kleuren met kleurpotlood. Zo maar een greep uit wat u kunt zien op de expositie.

Peer van der Woude, actieve bewoner van het eerste uur in de wijk Leidschenveen, draait al jaren verschillende tekengroepen in Leidschenveen. 
Op zaterdag een kinder- en jongerentekengroep.
 Op dinsdagmiddag en donderdagavond voor volwassenen. 

Kom even langs in de Leilinde.

******