Volgend artikel Vorig artikel

Oproep vrijwilligers, misschien leuk om iets te doen voor uw eigen wijk.
Oproep Vrijwilligers, een paar uurtjes vrij? 
 Misschien leuk om iets te doen  voor de wijk.

Gevraagd vrijwilligers : Leidschenveen of Ypenburg

***********

Vrijwilligers bij BOL
Wordt vrijwilliger bij BOL
Leuk en leerzaam.
***************


BPT's in Leidschenveen
Vrijwilligers gezocht.

*********************


Kinderboerderij Landzigt
Vrijwilligers gezocht voor activiteiten

********************

Gezocht vrijwilligers,
 die leuke activiteiten willen helpen  organiseren,
mail naar e.loers@xtra.nl

*************** 


Leilinde -Rustoord in Leidschenveen
WZH  Leidschenveen is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Bent u:

Sportief
U houdt van de buitenlucht en bent graag in beweging! Vindt u het gezellig om samen met iemand anders te wandelen of een tochtje te maken op een duo-fiets? Of sport en beweegt u liever binnen? Ook dat kan! Samen met onze cliŽnten bewegen wij op muziek, met de Nintendo Wii of doen wij andere beweegspelen.

Creatief
U vindt het heerlijk om te knutselen, haken, schilderen of om spelletjes te doen. U houdt van gezelligheid en vindt het leuk om anderen te helpen bij hun creatieve werk.

Een kooktalent
Staat u graag in de keuken en vindt u het fijn om anderen in de watten te leggen met uw kookkunsten? Onze bewoners proeven graag mee!

Groene Vingers
Groeien dankzij u de bloemen en planten mooier? Vindt u het leuk om samen te tuinieren of om bloemstukjes te maken? Onze cliŽnten genieten enorm van de natuur binnen en buiten en zij zoeken een maatje om deze passie mee te delen.

Muzikaal
U bent een echte muziekliefhebber. U kent veel artiesten en nummers en draait het liefst de hele dag door muziek. Onze bewoners genieten graag met u mee!

Geheugensteuntje
Houdt u van taal, een spelletje of een puzzel? Bent u een sfeermaker en vindt u het leuk om anderen te helpen? Dan bent u het Ďsteuntjeí dat wij zoeken om het geheugen van onze cliŽnten fit te houden!

Een gastheer/-vrouw
Maakt u het anderen graag naar hun zin? Bent u vriendelijk, attent en behulpzaam? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken in onze dagactiviteiten- en ontmoetingscentra.

Een gespreksmaatje
U bent er graag voor een ander. Onder het genot van een kop koffie of thee praat u even bij. Dit kan over de dagelijkse dingen gaan, maar ook over diepgaande onderwerpen. U heeft het luisterend oor.

Technisch
U bent handig en technisch. In uw vrije tijd bent u het liefst bezig met allerlei verschillende klussen. Van het vervangen van een lamp tot het verhelpen van een storing.

Huishoudelijk
U heeft oog voor een schone omgeving, pakt fluitend de stofdoek of stofzuiger en draait uw hand niet om voor het schoonmaken van de huiskamers en activiteitenruimtes van onze bewoners. U pakt net even de schoonmaakklussen op die voor hen van groot belang zijn.

Interesse!
Bent u geÔnteresseerd in vrijwilligerswerk bij ťťn van onze 


**************Vrijwilliger Creakids  Ypenburg
We zoeken iemand die wil helpen met het organiseren en het begeleiden van de club ĎCreakidsí in buurthuis de Yp. Creakids is een club, waarbij de kinderen creatief aan de slag gaan met knutselmaterialen. De creatieve activiteiten zijn niet alleen leuk, maar zijn ook leerzaam en dragen bij aan de ontwikkeling van de kinderen. 
Woensdagmiddag van 11.00-16.00 uur in de Yp. (wekelijks)
Oeverwallaan 130-132, Den Haag
Meer informatie en contactpersoon vrijwilligers: creakidsdeyp@gmail.com

***************

Vrijwilliger Ondersteuning Jeugdraad Ypenburg
We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om de vergaderingen en activiteiten van de Jeugdraad te ondersteunen. De Jeugdraad bestaat uit kinderen van groep 7/8. Zij komen eens per maand samen om na te denken over plannen voor de wijk. Het zal voornamelijk gaan om administratieve ondersteuning, zoals het uitwerken van notulen en het versturen van post. 
Woensdagmiddag van 12.00-14.00 uur (eens per maand).
Wijkcentrum Piet Vink, Plesmanlaan 217a, Den Haag 
Meer informatie en contact vrijwilligers: l.vdwaerden@xtra.nl 

***************

Vrijwilliger Kookclub Ypenburg
Voor de Kookclub zoeken we een extra begeleider. Bij de Kookclub leren kinderen van 10 t/m 14 jaar koken met groenten uit eigen tuin, ze leren gerechten maken en gezond eten. Ter afsluiting van de club organiseren we voor iedereen uit de wijk een heerlijk 3-gangen kerstdiner. 
Maandag van 15.30-17.45 uur. (wekelijks, 10 bijeenkomsten)
Wijkcentrum Piet Vink, Plesmanlaan 217a, Den Haag. 
Meer informatie en contact vrijwilligers: l.vdwaerden@xtra.nl 

****************

Vrijwilliger Sport en spel Ypenburg
We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om sport- en spelactiviteiten te begeleiden. Het gaat om kinderen van 6 t/m 10 jaar. Activiteiten kunnen zowel binnen- als buiten plaatsvinden. 
Woensdagmiddag van 13.00-15.00 uur.  
De Yp, Oeverwallaan 130-132, Den Haag
Meer informatie en contact vrijwilligers: k.boer@voorwelzijn.nl

***************

Vrijwilligers met eigen ideeŽn!  Ypenburg
Als u zelf een idee heeft (bijv. het organiseren van een nieuwe activiteit) meldt u dan ook aan. l.vdewaerden@xtra.nl   
Of bekijk het volledige overzicht van vacatures in de vacaturemap in wijkcentrum Piet Vink (Plesmanlaan 217a, Den Haag). 

****************

Volg alle activiteiten van Leidschenveen op agenda Leidschenveen