Volgend artikel Vorig artikel

18 februari Ruilmiddag krijg de kleertjes


Geplaatst op 18-02-2017 12:54

*WE HEBBEN OOK FEESTELIJKE KLEERTJES TE RUIL* 

Elke 3e zaterdag van de maand organiseren we geheel vrijwillig een kleinschalige ruilmiddag voor kwalitatieve baby- en kinderkleding in Leidschenveen.

Bij ons kun je de puntgave kleertjes van je baby en/of kind(eren) in maat 50 t/m 128 direct gratis omruilen voor iets anders leuks. Dat is fijn voor je portemonnee, leuk voor de kids-garderobe, goed voor het milieu Ún ook nog eens gezellig :). Alleen doneren van kleertjes mag natuurlijk ook, zeker in de maten 86+ zijn we daar erg blij mee!

Je bent van harte welkom bij onze ruilmiddag  tussen 14:00 en 16:00 uur in Leidschenveen (Den Haag). Meld je wel van te voren even aan door een mailtje te sturen naar krijgdekleertjesleidschenveen@gmail.com, en laat daarbij weten welke maat je zoekt en of het voor een jongen en/of meisje is. 

Vanwege de beperkte ruimte en de hoeveelheid kleding die beschikbaar is, wordt er een maximum van 10 ruilers per middag aangehouden. De plekken gaan vaak hard, dus mail ons snel als je ook graag wilt komen ruilen :).

TIP: like vooral ook onze facebookpagina om zo op de hoogte te blijven van volgende ruilmiddagen en ander nieuws van ons ruilpunt: facebook.com/KrijgdeKleertjesLeidschenveenDenHaag.


********