Volgend artikel Vorig artikel

1 november Leidschenveen-Ypenburg gratis cultureel avondje in het Gemeentemuseum!
Graag nodigen wij op woensdag 1 november van  18.00–20.30 uur al onze buren uit Leidschenveen-Ypenburg uit voor een gratis cultureel avondje in het Gemeentemuseum! 

Kom op bezoek bij de prachtige tentoonstelling Art Deco- Paris met mode, schilderkunst, juwelen en fotografie en maak kennis met de Franse modeontwerper Paul Poiret. Bekijk de tentoonstelling Anton Heyboer en leer alles over het leven en werk van deze eigenzinnige kunstenaar. En…hoe was het leven in onze stad zo’n 100 jaar geleden? Loop hiervoor door de tentoonstelling Rumoer in de stad. Onze rondleiders vertellen u er graag meer over. En: ga ook even langs bij uw beroemde buurman, Piet Mondriaan.

 Bezoek o.a. de bijzondere tentoonstellingen Art Deco – Paris en Rumoer in de stad t  Geniet van ontspannende muziek in de Tuinzaal  van het museum. Sluit aan bij één van de rondleidingen over  Mondriaan & De Stijl, Rumoer in de stad, Art Deco – Paris,  Anton Heyboer of Delfts Blauw.

 Doe mee aan de workshop portret schilderen of  landschap tekenen t  Uw kinderen kunnen creatief aan de slag  in het open kinderatelier

INSCHRIJFPUNT EN VERTREKPLAATSEN BUSSEN 

Bibliotheek Leidschenveen Emmy Belinfantedreef 7 - 070 353 76 60 

 Bibliotheek Ypenburg Schrabber 8 - 070 353 86 11.

 Buurthuis de Yp Oeverwallaan 130 - buurthuisdeyp@gmail.com 

Geef u op bij één van bovenstaande vertrekpunten.

Willen uw buren, collega’s en vrienden ook mee? 
 Vraag uw eigen gratis museumbus aan op elk gewenst adres in Leidschenveen- Ypenburg (vanaf 40 personen). 
 Stuur een e-mail naar: avondjeuit@gemeentemuseum.nl
******