Volgend artikel Vorig artikel

16 mei : Workshop, Een samengesteld gezin, wat betekent dit? Gratis.




Een samengesteld gezin, wat betekent dit? 

Ga jij binnenkort samenwonen of vormen jullie al een nieuw gezin? Deze avond staat in het teken van een korte uitwisseling van ervaringen  waarbij we ingaan op de kenmerken van het samengestelde gezin. Kom je ook?
Vragen die deze avond aan de orde komen:
Wat is je rol binnen het samengestelde gezin? Hoe ga je om met stiefkinderen?  Hoe ga je om met ex-partners?  Hoe ga je om met gevoelens als boosheid, irritaties en je buitengesloten voelen?  Hoe steun je elkaar als partners in een samengesteld gezin?

Bouwen aan een stiefgezin waar rust en harmonie heerst doe je samen. Samen met je partner en (stief)kinderen, maar eventueel ook samen met andere stiefouders en samen met een stiefcoach als je met jullie individuele situatie aan de slag wilt. 


Op 16 mei geeft Janou Vos, coach en counsellor van praktijk ‘Sprankelkinderen’ een introductie op de workshop sprankelende moeders. Je krijgt inzicht en praktische tips in hoe je ervoor kunt zorgen dat je meer balans krijgt in je leven. Wil jij een sprankelende moeder worden? Meld je dan aan voor deze gratis introductieworkshop!
Heb je na de workshop het idee dat je meer wilt weten? Dan kan je je aanmelden voor een workshop bij Janou Vos. 


Datum & tijd: woensdag 16 mei,  19.30 – 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: CJG Ypenburg (Laan van Hoornwijck 152)
Kosten: Gratis, maar aanmelden is nodig.
Aanmelden:Ypenburg@cjgdenhaag.nl
Informatie: www.sprankelkinderen.nl

******