Volgend artikel Vorig artikel

19 juli : Canvas Zee Culturele zomerschool, Bibliotheek Ypenburg


Geplaatst op 21-06-2018 15:32

Mixed Media kunstwerk met papier, wol, zand, inkt, acrylverf
Canvas Zee

VOLGEBOEKT
Culturele zomerschool, Bibliotheek Leidschenveen, Ypenburg
donderdag 19 juli 2018 10:00 tot 12:30 
Laat de zomer maar komen! Want dan is de Culturele Zomerschool weer open in de cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Vanaf 19 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops. Voor volwassenen en voor kinderen. Schilderen, papierknippen, muziek maken, dansen, een excursie (naar Boskoop) en een literaire wandeling. Die gaat natuurlijk door Scheveningen, het is tenslotte Feest aan Zee in de badplaats. Zin in kunst en cultuur in de vakantie? Geef u dan snel op, u bent van harte welkom!
Mixed Media-kunstwerk

Workshop voor kunstliefhebbers die van een verrassend resultaat houden. Met Siona Snel (van Atelier Oorsprong) maakt u een Mixed Media-kunstwerk op canvas!

Het thema is zee. Mixed Media is een techniek waarbij alles door elkaar heen wordt gebruikt. Bij deze workshop gaan we nog een stapje verder om het kunstwerk een extra dimensie mee te geven. Met verschillende materialen, met stoffen en verf, met of zonder kwast. 

Reserveren
Wilt u meedoen?
 Deze workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg.

U kunt zich telefonisch aanmelden, per mail of bij de klantenservice in de bibliotheek.
Deze workshop is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg. U kunt maximaal aan twee workshops deelnemen.


 
Prijs voor leden: gratis
Prijs voor niet-leden: gratis
Reserveren: noodzakelijk
Telefoonnummer: 070 353 86 11
E-mail: ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl 
 
******