20 augustus VOLGEBOEKT Djembé spelen , van 10:00 tot 11:30 | bibliotheek Leidschenveen

Geplaatst op 02-07-2020 17:03
Bron          
VOLGEBOEKT U kunt niet meer reserveren.
Djembé spelen
20 augustus 2020, van 10:00 tot 11:30 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Ontdek de swingende en opzwepende ritmes uit Afrika! Workshop voor volwassenen.

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Leidschenveen en Ypenburg. Met vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, u bent van harte welkom! 

Wereldse klanken
Tijdens deze workshop laat Kees van der Eijk van Tougou`dougou u op een enthousiaste manier kennis maken met de djembé. Na een korte introductie werken we toe naar een muziekstuk met verschillende ritmes, waarbij niemand stil kan zitten. Tussen het trommelen door kunt u genieten van de wereldse klanken van enkele bijzondere instrumenten, zoals de hang, fujara, didgeridoo en kalimba. Van der Eijk geeft al 25 jaar percussie workshops door het hele land voor jong en oud. Daarnaast geeft hij optredens waarin authentieke instrumenten uit diverse werelddelen centraal staan.

Deze workshop is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg. U kunt aan maximaal één activiteit per bibliotheek deelnemen.

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

 ===

Klik hier voor alle activiteiten