23 september : Voorlezen en kleuren/knutselen voor kinderen van 3 - 7 jaar.

Geplaatst op 11-08-2020 15:09
Bron          


23 september 2020, van 14:00 tot 14:30 | Elke week | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Voorlezen en kleuren/knutselen voor kinderen van 3 - 7 jaar.

Voorlezen kan altijd en overal: thuis, op school en natuurlijk in de bibliotheek. Gekke, leuke, spannende en mooie verhalen prikkelen de fantasie. Ze ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden hun woordenschat uit. En bovendien is voorlezen gewoon gezellig!

Reserveren
U kunt uw kind telefonisch aanmelden, via de mail of bij de klantenservice in de bibliotheek. Reserveren is verplicht. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit max. 8 kinderen deelnemen. Ouders/begeleiders mogen mee, maar moeten wel op 1,5 meter van elkaar zitten. Voorafgaand aan het kleuren/knutselen is het verplicht de handen te wassen.
Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
Telefoonnummer: 070 - 353 76 60
E-mail: leidschenveen@bibliotheekdenhaag

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiŽne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

 ===
 

Klik hier voor alle activiteiten