26 september : Tijdmachine maken bibliotheek Leidschenveen

Geplaatst op 15-08-2020 16:08
Bron          


Tijdmachine maken
26 september 2020, van 14:00 tot 15:30 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Help jij mee een tijdmachine te maken voor de bibliotheek? Workshop voor kinderen van 6 - 12 jaar.

En toen? Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Hoe zou het zijn om in de Middeleeuwen te leven of hoe ziet het leven eruit in de tijd van de Romeinen? Bibliotheek Leidschenveen is op zoek naar kinderen die willen helpen met het maken van een tijdmachine voor de bibliotheek. Doe jij mee?

Tijdreizen
Met een tijdmachine kun je terug in de tijd reizen. Maar hoe ziet een tijdmachine eruit en hoe maak je die? Ben jij handig en heb je goede ideeŽn? Geef je op voor deze workshop en maak samen met de andere deelnemers een tijdmachine voor de bibliotheek. Docente Lotte Verweij helpt je daarbij.

Reserveren
Wil je meedoen met deze leuke workshop? Reserveren is verplicht. Je kunt je telefonisch aanmelden, via de mail of bij de klantenservice in de bibliotheek. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 12 kinderen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht je handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 13.50 uur verwacht. 

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T.: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiŽne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

 ===


Klik hier voor alle activiteiten