27 oktober : Ontmoeting met Nico Dijkshoorn | Bibliotheek Leidschenveen

Geplaatst op 13-09-2020 11:38
Bron          


Ontmoeting met Nico Dijkshoorn
27 oktober 2020, van 20:00 tot 21:30 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: leden €2,50; niet-leden €5,00

Columnist, dichter, schrijver en muzikant Nico Dijkshoorn aan het woord.

Hij was de vaste gastdichter van DWDD, Nico Dijkshoorn. Op dinsdag 27 oktober kunt u hem ontmoeten in bibliotheek Leidschenveen. Hij komt niet alleen vertellen, maar ook voorlezen en vragen beantwoorden. Én hij neemt zijn gitaar mee. Na afloop is er boekenverkoop en kunt u uw boek laten signeren. U bent van harte welkom!

Columnist en romanschrijver
Nico Dijkshoorn is vooral columnist. En romanschrijver: in 2009 verscheen zijn eerste roman: De tranen van Kuif den Dolder. Na het veelbesproken boek over zijn vader Nooit ziek geweest (2011) publiceerde hij onlangs Ooit gelukkig. 
Muzikant
Behalve taalvirtuoos is Nico ook muzikant. Met zijn band deed Nico drie verschillende theatertours. Hij tourde ook met Herman Brusselmans en stond met Tim knol en Wilfried de Jong meerdere malen op de Parade in Den Haag en Rotterdam.
Toegangskaarten
Wilt u Nico Dijkshoorn ontmoeten? U bent welkom vanaf 19.30 uur. Bestel uw toegangskaarten (incl. één drankje) via onderstaande knop. Zorgt u dat u op tijd aanwezig bent? Is de lezing eenmaal begonnen, dan is toegang helaas niet meer mogelijk.

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl 

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.


 ===Klik hier voor alle activiteiten