3 oktober : Gratis Ontwerp je eigen game en reis in de tijd! Workshop voor kinderen van 9 - 12 jaar. Aanvang 11:00 uur. Tijdreizen met de Kinect Bibliotheek Leidschenveen.

Geplaatst op 13-09-2020 14:42
Bron          


Tijdreizen met de Kinect
3 oktober 2020, van 11:00 tot 13:00 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Ontwerp je eigen game en reis in de tijd! Workshop voor kinderen van 9 - 12 jaar.

En toen? Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Hoe zou het zijn om in de Middeleeuwen te leven of hoe ziet het leven eruit in de tijd van de oude Romeinen? Met deze leuke workshop van Beam it up komt je fantasie tot leven. Naar welke tijd reis jij?

Game ontwerpen
Na het kiezen van jouw onderwerp teken je alle onderdelen van de game: achtergronden, vijanden, attributen die je moet vangen en attributen die je juist niet moet vangen. Vervolgens worden er fotoís gemaakt van alle onderdelen. Met de software kun je de fotoís van de tekeningen in de game laden en de juiste functie toekennen. Dan is het tijd om de game te spelen. In de game zie je jezelf terug op een groot scherm. De Kinect is een geavanceerde webcam die je met je eigen lichaam bestuurt.

Reserveren
Wil je ook meedoen? Reserveren is verplicht. Bestel je gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 20 kinderen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht je handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 10.45 uur verwacht. Om 13.00 uur kunnen je ouders weer ophalen.  

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Jouw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat je 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiŽne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.  


 ===Klik hier voor alle activiteiten