20 oktober : Er was weer ... Doornroosje Bibliotheek Leidschenveen. Gratis

Geplaatst op 13-09-2020 14:56
Bron          


Er was weer ... Doornroosje
20 oktober 2020, van 14:00 tot 14:35 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Humoristische avonturen van Doornroosje na de ‘ze leefden nog lang en gelukkig’. Voorstelling voor kinderen van 4 - 8 jaar.

Festival De Betovering gaat door! Ook deze herfstvakantie, 16 t/m 24 oktober 2020, staat Den Haag in het teken van festival De Betovering, internationaal kunstfestival voor de jeugd. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich negen dagen lang onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater. In bibliotheek Leidschenveen kun je luisteren en kijken naar een humoristische voorstelling van Theatergroep THINK. 

Doornroosje
Iedereen kent het sprookje Doornroosje, maar.... wat gebeurde er daarna? Hoe ziet een land er uit waar 100 jaar geslapen is? Waar de tijd stil heeft gestaan en de technologie je in heeft gehaald? Wat heb je allemaal gemist in die 100 jaar? Doornroosje heeft zoveel gemist dat ze besluit om alles in te halen. De dagen kunnen haar niet lang genoeg duren. Ze wil nooit meer slapen! Ze wil voor altijd wakker blijven, want slapen is zo saai! Maar kan je altijd wakker blijven? Wie is er dan om mee te spelen? En gaat dat misschien ook ooit vervelen?
Reserveren
Kom je ook? Reserveren is verplicht. Bestel je gratis toegangskaarten via onderstaande knop. Helaas is het vanwege de coronamaatregelen nog niet mogelijk dat ouders/begeleiders meekijken naar de voorstelling. We vragen ouders/begeleiders hun kind alleen te brengen en weer op te halen.

Bibliotheek Leidschenveen
Emmy Belinfantedreef 7
2492 JT Den Haag
T: 070 - 353 76 60
E: leidschenveen@bibliotheekdenhaag.nl

Meer informatie over Festival De Betovering vind je op www.debetovering.nl

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.


 ===Klik hier voor alle activiteiten