In september starten de muzieklessen weer in Leidschenveen. Proefles gratis.

Geplaatst op 21-08-2020 11:27
Bron          


Mijn naam is Thijs en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Wij geven muzieklessen aan kinderen in Leidschenveen (in De Leidraad).
Uw kind kan bij ons bijvoorbeeld pianoles volgen of gitaar leren spelen. Wilt uw zoon of dochter ook op muziekles? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis proefles!
Als uw kind de proefles leuk vond dan kunt u hem of haar inschrijven en ontvangt u 10% korting in de maand september.
www.kunstinn.nl / info@kunstinn.nl / 06 14 22 20 99

MUZIEKLES VOOR KINDEREN
Kunstinn is een laagdrempelige muziekschool in Den Haag. Wij geven muzieklessen aan kinderen in de wijken Ypenburg, Leidschenveen en Wateringse Veld. Uw kind kan bij ons bijvoorbeeld pianoles volgen of gitaar leren spelen. Het is ons doel om zoveel mogelijk kinderen te introduceren in de wereld van muziek. Wij geloven namelijk dat muziek een positieve invloed heeft op het leven van jonge mensen.


WAAROM MUZIEKSCHOOL KUNSTINN?
Kunstinn bestaat al meer dan tien jaar en is dé muziekschool van Den Haag. Wij hebben een passie voor muziek en die willen wij graag delen met zoveel mogelijk kinderen. De muziekles die wij aanbieden is zowel voor beginners als voor gevorderden. Wij bieden uw kind een lesprogramma op maat waarbij zijn of haar voorkeuren centraal staan. De muzieklessen worden gegeven door gediplomeerde docenten.

 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten