18 september : introductieborrel: gratis introductieborrel Relatiecursus (start 25 september) 'Ik ook van jou'

Geplaatst op 27-08-2020 18:08
Bron           Hecht Leidschenveen-Ypenburg http:25 september start opnieuw de relatiecursus 'Ik ook van jou'! Voor meer informatie ben je van harte welkom op de gratis introductie borrel ! NIEUW ! Ook online de cursus volgen is mogelijk. Volg samen de doe-het-samen-relatiecursus Ik ook van jou en versterk je relatie in 7 avonden. Kies zelf hoe je Ik ook van Jou wilt doen .. . tijdens 7 etentjes op een leuke locatie in de wijk f . doe het online, lekker samen thuis. Wat levert Ik ook van Jou jullie op? -> echt tijd en aandacht voor elkaar -> de kans om samen te ontdekken en te genieten -> meer inzicht in jezelf, in je partner en in jullie relatie -> de kans om samen te groeien en je relatie te versterken. Voor wie is Ik ook van Jou? Ik ook voor Jou is geschikt voor elk stel dat de onderlinge band wil versterken. Het maakt niet uit of je amper twee jaar samen bent of al meer dan dertig jaar getrouwd. Ook als je al een sterke relatie hebt: deze cursus helpt jullie band verder te verbeteren. Waarom zou je op relatiecursus gaan? Je ontmoet je partner op een nieuwe manier. Je denkt samen na over alledaagse en diepe onderwerpen, zoals communicatie, familieverschillen, verschillende waarden en standpunten. Ieder komt met zijn eigen verhaal, karakter en issues. Daar is alle ruimte voor, omdat je met zijn tween in gesprek bent. 

 Kortom: in 7 avonden dichter bij elkaar. Hoe werkt Ik ook van Jou? De cursus bestaat uit 7 avonden en 7 themas die een rol spelen in elke relatie. Bij elk thema hoort een inleiding op video en een hoofdstuk uit het werkboek, waarbij je jezelf en elkaar bevraagt en samen doorpraat over het onderwerp. 

Let op: de onderwerpen gaan soms diep, maar er mag zeker gelachen geworden! Praktische informatie Locatie: f bij je thuis of op een leuke locatie in de wijk.

 Datum introductieborrel: vrijdagavond 18 september 2020, locatie volgt. cursusavonden: 7 vrijdagavonden van september tot december Tijd cursusavonden: van 18.30 uur tot 21.30 uur.

 Kosten: Cursus op locatie: 299* per stel, vooraf te betalen. Dat is inclusief cursusmateriaal n 7 keer een (eenvoudig) tweegangen-diners-voor-twee. De online cursus kost 49,95* per stel. Dat is inclusief cursusboek en de wekelijkse video. Stuur een mail naar ikookvanjou@hecht-lvyp.nl en je bent alvast verzekerd van een tafeltje. * PS Wil je dolgraag meedoen, maar is het cursusbedrag echt boven jullie budget? Meld je gewoon aan voor de cursusvorm die bij jullie past! We hebben contact met een aantal sponsoren die (een deel van) de kosten voor jullie willen dragen. Dat is helemaal anoniem en je hoeft er niets voor terug te doen. 
Dus niet aarzelen, stuur gewoon een mailtje naar arnout@hecht-lvyp.nl, hij zal contact met jullie opnemen om te overleggen.

 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten