Auto's flink beschadigd. Een vrachtwagen is op de Vrouw Avenweg ter hoogte van het Oranjepolderhof een deel van zijn lading verloren.

Geplaatst op 08-04-2021 08:29
Bron           AD.nl


Een vrachtwagen is vandaag op de Vrouw Avenweg ter hoogte van het Oranjepolderhof een deel van zijn lading verloren.

Het gaat vermoedelijk om een apparaat om sloten mee uit te baggeren. Tijdens de rit brak een ketting, en viel het zware ding van de aanhanger af.

Omdat het ongeval in een woonwijk gebeurde, maakte zo'n lading daar gelijk flinke schade. Gelukkig liep er daar op dat moment niemand of zaten er geen kinderen te spelen; er zijn dus geen gewonden. En van de gedupeerde autobezitters vertelde ons dat hij slechts 10 minuten daarvoor parkeerde, en zijn kind uit de auto gehaald heeft.

Er raakten minimaal drie auto's zwaar beschadigd; mogelijk zijn n of meer voertuigen zelfs total-loss. En van de zwaarst getroffen auto's (de zilveren Skoda) is bijvoorbeeld pas drie weken oud; en dat maakt het gebeurde extra zuur voor de eigenaar.

De politie heeft de situatie in ogenschouw genomen. Werknemers van de firma hadden voor de aankomst van de politie het ding alweer snel op de aanhanger gezet en waren bezig om de rommel op te ruimen; en daar was de politie niet blij mee. Er wordt alsnog een onderzoek ingesteld hoe de lading gezekerd was, en hoe dit zo fout heeft kunnen gaan. 

Foto HIER

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten