Tijd voor Krijt groot succes. afgelopen vrijdag 9 juli gestart in de Huiskamer van Leidschenveen.

Geplaatst op 11-07-2021 16:09
Bron          


Op 9 juli 2021 startte de KNBB (Koninklijke Nederlandse Biljart Bond) met haar activiteit Tijd voor Krijt.  Als eerste van tien locaties was gekozen in samenwerking met Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) voor de start van dit mooie project in Leidschenveen en wel in ons net geopende buurthuis de Huiskamer.  Er was veel belangstelling voor deze activiteit. Wij waren blij verrast met zoveel aanmeldingen.
Verspreid door Nederland wordt er op tien locaties met het programma Tijd voor Krijt gestart.
Deelnemers waren erg enthousiast en deden actief mee. Er werd veel gelachen maar ook veel geleerd. Deelnemers die nooit eerder een biljartbal aangeraakt hadden konden al snel punten behalen. Het was een succes! 

De aanwezige ouderen konden geheel gratis kennismaken met biljarten, onder het genot van een kopje koffie, op de laagdrempelige wijze met de begeleider/aanvoerder die de deelnemers op pad hielp en zal helpen de komende vrijdagen.. 
Gespeeld werd het spel honderden (met de extra blauwe bal met het logo van het kopje koffie,) in drie groepen van drie zodat niemand hoefde te zitten, zodat punten maken relatief gemakkelijk is en ook beginners direct kunnen meedoen, en zodat de sfeer maximaal was. 

Aankomende 10 weken zal er iedere vrijdag uitleg en begeleiding aanwezig zijn. 
Wilt u ook geheel gratis de beginselen van het biljarten leren. Meld u aan en  neem deel aan dit prachtige project : Tijd voor Krijt van de KNBB.

Locatie : Harriët Freezerhof 201 2492 JC Den Haag (voormalig Leerwerk Restaurant Héerlijk). 
Tijd : 14:00 uur-16:00 uur.
U bent van harte welkom. Eerstkomende Tijd voor Krijt vrijdag 16 juli. 
Bent u al eerder geweest dan hoeft u zich niet meer aan te melden. U kunt zo binnenlopen.

 U kunt geheel gratis gebruik maken van biljart tijdens openingsuren van de Huiskamer. 


Aanmelden : mail  redactie@leidschenveen.nu 

 ====

 


Klik hier voor alle nieuwsberichten