Maak geheel gratis kennis op vrijdag 16 juli met biljartspel in nieuwe buurthuis de Huiskamer van Leidschenveen.

Geplaatst op 15-07-2021 15:07
Bron          


Maak geheel gratis kennis met Biljarten in Leidschenveen.
Iedere vrijdag 10 weken lang Tijd voor Krijt in de Huiskamer van Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL)

Vanaf  juli zal 10 weken lang elke vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur in het nieuwe buurthuis : “ De Huiskamer” een begeleider aanwezig zijn  van de KNBB die u bekend zal maken met de beginselen van het biljartspel. Er wordt met een extra bal gespeeld zodat u het spel snel onder de knie gaat krijgen. Meld u snel aan!
Er zijn geen kosten aan verbonden.  

Aanmelden : stuur mail naar : redactie@leidschenveen.nu
Tijd voor Krijt is een sociaal activeringsprogramma waarin biljarten wordt ingezet als middel om ouderen elkaar te laten ontmoeten. Het richt zich op de doelgroep ouderen van 55 jaar en ouder.

De Huiskamer is een project van Bewonersorganisatie Leidschenveen dat wordt geheel gedragen door vrijwilligers wonend in de wijk Leidschenveen. Bewoners kunnen een lekker kopje Nespresso koffie drinken, krantje lezen, biljarten, darten, kaartje leggen of een gezellig spelletje samen doen. Tevens sterke wiffi aanwezig zodat men er ook lekker uurtje kan werken op de laptop. De Huiskamer is er voor alle leeftijden dus voor iedereen. Er zijn plannen om af en toe een workshop te organiseren. Kortom Leidschenveen wordt er leuker op. Juist omdat er ook een biljart aanwezig is ondersteunen wij (BOL) Tijd voor Krijt van harte en gaan er alles aan doen om dit tot een succes te maken.

Adres: Leidschenveen, Harriët Freezerhof 201 2492 JC Den Haag
Wanneer: Vrijdag 9 juli 14.00-16:00 uur
Info/aanmelding: redactie@leidschenveen.nu

Voor de meer ervaren biljarters onder u, is er gelegenheid om vrij en kosteloos van het biljart gebruik te maken in de opengsuren van de Huiskamer. Iedere werkdag van 09:00 uur tot 13:00 uur en de woensdagmiddag en vrijdagmidag van 13:00 uur tot 17:00 uur. De vrijdagmiddag is de eerste 10 weken gebruik biljart gereserveerd voor Tijd voor Krijt. 

Meer informatie over het programma Tijd voor Krijt: www.tijdvoorkrijt.nl
Tijd voor Krijt is het maatschappelijke programma van de KNBB en wordt ondersteund door het Ministerie VWS.
 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten