Afgelopen zaterdag 18 september vond Proef Leidschenveen plaats. Zeer geslaagd.

Geplaatst op 14-09-2021 18:47
Bron          


Afgelopen zaterdag 18 september vond in Leidschenveen Evenement : "Proef Leidschenveen" plaats .

Georganiseerd door winkelcentrum Leidschenveen  in samenwerking met Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) en met steun van gemeente Den Haag.
Het was een foodevenement waar je jouw favoriete specialiteiten van de winkeliers kon proeven en genieten van lekkere drankjes, livemuziek en diverse kinderactiviteiten. Het was gezellig, prachtig weer en de sfeer was fantastisch. Bewoners konden al vanaf 10 augustus  voor toegangskaarten en gratis foodmunten sparen in Winkelcentrum Leidschenveen.  Bij elke besteding vanaf €5,- ontving men één zegel en met zes zegels was de spaarkaart vol. Een volle spaarkaart? Deze kon u inleveren bij Bruna Leidschenveen en Sm@ektheater Paul. U ontving dan een toegangskaart. Bij binnenkomst ontving men 3 gratis foodmunten. 


Het terrein was omheind en wij moesten volgens de huidige coronaregels  testen bij toegang voor dit evenement. Dit gold voor alle bezoekers.
Dit hield het volgende in:De QR code op de Corona Check app moest in orde zijn. Dit kon op drie manieren.1: Volledig gevaccineerd 2: Getest 24 uur voorafgaand aan het event 3: Een bewijs van herstel

Men kon alleen het terrein betreden met een toegangsticket en bovenstaande.  Wat bij de ingang snel duidelijk werd is dat vele bewoners niet op de hoogte waren van de regels, Wat natuurlijk erg jammer was. Er mochten maximaal 750 bewoners toegelaten worden en de toegangskaarten waren snel op en dus niet meer beschikbaar. Er waren bewoners die geen toegangsbewijs hadden en ook bewoners die geen bewijs van vaccinatie hadden. Er waren naast bewoners die van het feest genoten hebben toch ook veel bewoners die teleurgesteld waren. We kijken terug op een mooie dag in Leidschenveen.


Wij danken winkeliers en alle vrijwilligers die een bijdrage geleverd hebben aan deze dag. 

 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten