17 mei : Doe mee met de opruimdag gratis uw spullen inleveren op parkeerplaats 't Hofbad

Geplaatst op 03-05-2022 18:30
Bron          

 

Doe mee 17 mei 2022 met de opruimdagen 

Heeft u spullen waar u vanaf wilt? Lever ze gratis in tijdens de opruimdagen. Spullen die nog bruikbaar zijn gaan naar de kringloop en grofvuil wordt netjes afgevoerd. Lees waar en wanneer de opruimdagen zijn. Doet u ook mee? 

Spullen die u kunt inleveren op de opruimdag 
grofvuil (zoals meubels, huishoudspullen, planken, dozen en groot glas) 
spullen voor de kringloop 
oude fietsen 
kleine elektrische apparaten (apparaten met een stekker of een accu, die niet groter zijn dan ongeveer 50 cm. Voorbeelden: mixer, stofzuiger, strijkijzer, speelgoed, radio en tv, computer en printer, video, gereedschap, telefoon en oplader,  verlichting, muziek, rookmelder, klok en horloge) 
klein chemisch afval (zoals verf, lampen en batterijen) 
Bouw- en sloopafval kunt u niet inleveren tijdens de opruimdag. 

Grofvuil laten ophalen
Kunt u niet meedoen met de opruimdag in uw buurt? Laat uw grofvuil dan gratis ophalen. U moet daarvoor een afspraak maken. Lees hierover meer op Grofvuil of tuinafval laten ophalen. 

Kringloop
U kunt in Den Haag ook terecht bij veel kringlooporganisaties(externe link). Zij halen uw oude spullen gratis aan huis op. 

Afval hergebruiken 
Door uw gebruikte spullen op de juiste plek en gescheiden in te leveren kan er opnieuw iets van worden gemaakt. Fabrikanten hoeven dan geen nieuwe grondstoffen te gebruiken. Dat is goed voor het milieu.  
Let op : Sloopafval kunt u niet inleveren.

't Hofbad, 
Ypenburgse Boslaan 30,
17:00 uur tot 20:00 uur
 
 ===


Klik hier voor alle nieuwsberichten