Feest in de Vinex - Stadmakersfestival zaterdag 14 mei

Geplaatst op 12-05-2022 18:39
Bron          


Feest in de Vinex - Stadmakersfestival zaterdag 14 mei
Op zaterdag 14 mei wordt in de wijk Leidschenveen-Ypenburg vanuit de plaatselijke Stadmakers een feestelijk programma georganiseerd.  
 
Laat je verrassen door wat deze wijk allemaal te bieden heeft.  

We starten de dag ontspannen met wat workshops voor lichaam en geest. Daarna kun je lekker je kunstzinnige ei kwijt in verschillende creatieve sessies, die onder andere door de Parels van Ypenburg worden gegeven. Hoe mooi zou het zijn wanneer de wijk een eigen vlag heeft? De vlaggenwedstrijd heeft op het Stadmakersfestival de aftrap en de winnaar mag zijn of haar vlag hijsen op het festival ‘Feest in de Vinex’ in augustus, in het kader van het 20-jarige bestaan van de wijk.  

Een ander onderdeel van de vele activiteiten is een bierproeverij van zes Blondbieren van verschillende brouwerijen uit de regio. Voor dit onderdeel wordt een kleine bijdrage gevraagd. Haags Verhaal komt onderzoeken wat voor de bewoners in deze wijk het thuisgevoel geeft.  

En de Liefdesmarathon is gericht op het weer in verbinding staan met jezelf en contact maken met de ander. De dag wordt afgesloten met een literair café met live muziek, waarbij een aantal mensen van de workshop ‘poëzie schrijven en presenteren’ worden uitgenodigd om hun gedicht aan publiek voor te dragen. Vooraf aanmelden kan voor de verschillende onderdelen.  

Graag het tijdstip en de titel van de activiteit mailen naar: productie@haagstheaterhuis.nl  

Maar meestal geldt dat je op de dag zelf ook gewoon spontaan mee kunt doen (vol=vol).  
Gratis 

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten