Verslagje Feest aftrap 20 jaar in Vinex van afgelopen vrijdag 13 mei 2022 met muzikale ontdekkingsreis door Leidschenveen.

Geplaatst op 15-05-2022 12:24
Bron          

 

Op vrijdag 13 mei 2022 hebben de bewoners van Leidschenveen kunnen genieten van een muzikale rondreis door hun wijk. Ruim 150 deelnemers wandelden een route door de wijk. Op 5 locaties werden zij getrakteerd op muzikale optredens.  

De start was in de bibliotheek Leidschenveen. Iedereen kreeg een kaart en de kleur van de draad bepaalde bij welke groep je hoorde. Zo kon men zich bij de gids met dezelfde gekleurde vlag (met verlichting) voegen. Onder het genot van een drankje werd de  avond geopend door stadsdeel directeur Petra Sevinga en wethouder Kavita Parbhudayal, waarna iedere groep op pad ging. 

Onze groep geel ging als eerste naar het mooie huis Mon Desir aan de Veenweg, waar in de tuin de sing a songwriter Anna Flore voor ons optrad. Heel apart met de fluitende vogeltjes om ons heen.
Daarna liepen wij naar stadsboerderij Landzigt, waar zanger Pyke met zijn gitaar een drietal liedjes voor ons zong. Bij de snackcar van de Smulhoeve was gelegenheid om op eigen kosten koffie, thee en of iets lekkers te kopen. 
Wij wandelden door naar Active Health Centre, waar wij werden opgevangen met een smoothie. Op de tweede etage trad de band Maida Rose voor ons op. 

Vandaar liepen wij naar het 's-Gravendreef College, waar een leerling een verhaal voordroeg en de band Captain Scarlet voor ons zong. 

In de Huiskamer van Leidschenveen werden wij blij verrast met de band Kop Smart, die gezellige Scheveningse liedjes ten gehore bracht. 


De avond werd afgesloten met een muzikaal feest in de bibliotheek met DJ Alex en de band met  Aymar Torres. 

Het was een fantastische avond en wederom danken wij de organisatie en natuurlijk  vrijwilligers die weer hun best gedaan hebben. 

 ===

Klik hier voor alle nieuwsberichten