10 jarige SV Leidschenveen en Creators FC in actie voor de Voedselbank.

Geplaatst op 29-06-2022 15:37
Bron          


SV Leidschenveen en Creators FC in actie voor de Voedselbank

Creators FC kwam zondag 26 juni voor een benefietwedstrijd ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de vereniging naar SV Leidschenveen. De wedstrijd werd gespeeld voor het goede doel: Voedselbank Leidschenveen.

Creators FC is hét voetbalelftal van bekende Nederlandse YouTubers en influencers. Hun video's zijn razend populair bij de jeugd. Sinds de oprichting in 2016 heeft Creators FC al meer dan € 500.000 opgehaald voor het goede doel. 

In het team van Creators speelden o.a. Matthy, Raoul, Noah de Zeeuw, Akkamist, Alessio, Glenn Helder, Michiel Callebaut, Celine, Seran Lakap. Zij werden aangemoedigd door ruim 1200 uitzinnige fans en namen na afloop ruimschoots de tijd om met hen op de foto te gaan.

Het bestuur van SV Leidschenveen reikte tijdens de rust een cheque uit van € 5.362,20 aan Joop Ledeboer van de Voedselbank Leidschenveen. Voedselbank Leidschenveen is uiteraard erg blij met deze donatie waarmee zij weer veel gezinnen in Leidschenveen een extra steuntje in de rug kunnen bieden.

Stadsdeeldirecteur Petra Sevinga reikte namens de wethouder Sport de Haagse Stadsspeld uit aan twee vrijwilligers, Reinier Müller en Penny Prins-Habraken, die de afgelopen tien jaar enorm belangrijk zijn geweest voor SV Leidschenveen. Deze onderscheiding wordt namens de gemeente uitgereikt aan vrijwilligers die zich minimaal 10 jaar als vrijwilliger voor hun vereniging inzetten.

SV Leidschenveen is een Haagse sportvereniging voor voetbal en tennis en bestaat dit jaar 10 jaar. In deze 10 jaar is SV Leidschenveen uitgegroeid tot een gezonde sportvereniging met ruim 800 leden. Dit 2e lustrum werd dit weekend uitgebreid gevierd. Op zaterdag konden de jeugdleden en vrijwilligers op allerlei spectaculaire attracties de sportieve strijd met elkaar aan. De volgende dag vond de benefietwedstrijd plaats, waarna nog lang is doorgefeest met een optreden van de Haagse zanger Marc Lapré en een DJ. 

 ===Klik hier voor alle nieuwsberichten